Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Морам уште ова да го напишам, моментот кога Луиз земаше залет, помислив дека како Рамос ќе ја промаши:pos: каков залет само зеде.

Морам уште ова да го напишам, моментот кога Луиз земаше залет, помислив дека како Рамос ќе ја промаши:pos: каков залет само зеде.
Ееее дај не зезај, се посомнева во ЛУИЗ? Тој знае што прави... немој така.. На Рамос овца да му се нацрта на лист ќе ја изгуби.. ЛУИС може да му предава на Рамос за изведување пенали и сл. :)

со се топката мислев ќе влезеше ;)

Честито титула дечки..ама колку беше смешен Ди Матео после натпреварот..човекот не ни се израдва а освои ЛШ и кога одеше по скалите like a boss како 7-8 титула во ЛШ да му е:D

Честито титула дечки..ама колку беше смешен Ди Матео после натпреварот..човекот не ни се израдва а освои ЛШ и кога одеше по скалите like a boss како 7-8 титула во ЛШ да му е:D
Па така и треба, гордо,цврсто да видат сите кој е ДИ МАТЕО, ЧЕЛСИ... и не е дека не се израдува си има он свој начин :)

Честито титула сосема заслужена.По мушки и жртвувана титула немам видено во живот.Секоја Чест.
Лампард,Дрогба,Чех,Микел.Перфектни денес.Мило ми е што оваа генерација на Челсеа освои Лш титула :)

Уште некоја слика
522344_429198587099112_100000269248476_1577955_986339417_n.jpg
која вреди повеќе од милион зборови! Колку само сум најсреќна :):):):) CHELSEA!
401712_10150838868858218_337583728217_9617026_1810119037_n.jpg

Искрено Баерн ми беше фаворит,али среќата ги прати храбрите па конечно и вие ја дочекавте првата европска титула,на Чех и Дрогба треба споменици да им изградат во Лондон,честитки уште еднаш !

Кој ми најде слика од Ивановиќ кога беше качен на стативата благодарен ке сум му цел живот!

одбранава особено ешли како се фрлаше во блок човекот, сигурен сум и дека пред пиштол ќе застанеше денеска само да освоиме.
БРАВО МАЈСТОРИ !!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom