Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Официјален состав за вечерва:
Turnbull-Ferreira-Ivanovic-Terry-Bertrand-Essien-Romeu-Ramires-Sturridge-Torres-Malouda

Повторно полн погодок од Ди Матео. Секоја чест.
Ги одмара Чех и Дрогба, Луиз и Кејхил мислам дека веќе почнаа да тренираат. Босингва исто е важен за ЛШ и несмее да се повреди, исто и Кол. Есиен треба да поиграм малце доколку е потребен за во Минхен, Ромеу заслужува да игра, Рамирес...незнам, можеби требаше да одмори но и не му треба одмор баш на него, неуморлив е. И Стариџ, Торес и Малуда секако треба да играат сега за да бидат во форма за ЛШ.

Вечерва ќе газеме :D .Како и да е што и да се случе KTBFFH :)

Според мене нерешено. Ама ќе видиме, може ќе се потрудат. :)
Па и нерешено да биде нека биде.Не ја мислам веќе толку Премиер Лигата , мислите ми се насочени кон 19 мај Минхен :)

со тимов изгледа дека завршија нашата борба за ЛШ.
ќе се молиме да освоиме барем финалево бидејќи др година ќе играме ЛЕ најверојатно :)

Есиен????
Добар гол, морат да го разбериме човеков се збуни пошо Чех не беше на голот.....
А ево и 2-0.....

Ај нека се порадуваат и они малце :D

Леле што ни прават , не силуваат на велико . Ќе ги тужам подоцна :D . Срамота е ова .

тери годинава се скапа грешки правење

Што му е на Тери? Главен кривец за првите 2 гола.

не знаат да одат овие , уште РДМ не се слизна :facepalm:

Ивановиќ статива на 0-0, сега пречка Торес...тојето. Како и да е, не знам што се случува, Тери ептен слабо, третиот гол цела одбрана заспа, а Турбуљ си трчкаше...у одбрана изгледаме како тим од 4та лига

„Одбранава“ ме потсеќа на најлошите денови со Боаш. Дури ни тогаш не беше ваква.

Како и да е, ајде нека се порадуваат малце фановите на ливерпул.:LOL:
ЛШ ни е единствен спас на сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom