Незнам што се буните против Боаш сите?
Па на лето од неговите желби никој не беше донесен.
Ни Фалкао,ни Модрич никој. Остана со веќе испуканите пушки кои имаат преголемо его во тимот и се тешки глодари за пари.
Лампард,Малуда и Кол се само дел од играчите кои го игнорирале Боаш цело време за натпреварот со Наполи.
Јас тотално го подржувам на Боаш. На лето само треба да си заминат фино лепо педерите Малуда,Калу,Микел. Дрогба исто така,благодарен сум му за се што направи но неговото време помина во Челзи. Поради неговото его во тимот Торес има кошмари.
Од одбраната би го продал и Кол кој е во Челзи само ради пари и ништо повеќе.
Не ми е јасно како може Мата да дава секоја утакмица 150 посто од него а овие педериве за пари да си го ладат.Море аут ајт,се надевам дека управава гледа во што е проблемот. Ех да си останеа Бонини,Рајкович,Синклер која младина ќе имавме ама тоа е помина возот.
И Лампард малце треба да се олади,да тој е еден од легендите на клубот ама не може тој да му команда на Боаш,нека оди некој од Сколс,Гигс нека му пререче нешто на Ферги па ќе видиме кај ќе заврши(памтам Бекам јадеше копачка еднаш и шут карта во Реал) поради тоа вечерва играше Мирлаеш а не 8ката наша,што мисли дека тој самиот е Челзи.
Само нека не заминува Боаш,сега се јасни некои работи барем.