Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално е да плукаш по тимот ако не ги бидува, тоа го прави вистински фан. Тоа значи дека баш „кур те боли“ за тимот, дека не си рамнодушен. Рамнодушноста е најлоша.
Ако во лошо се свртиш кон друг клуб, тогаш е друга приказна, тоа веќе не е фан.
Вори:
Стариџ знае доста да исебичи, и да усере акција, но да не беше неговиот допринос сезонава ќе бевме барем 3-4 места подоле (со оглед на минималната бодовна разлика од 4-8 место)
На крај краева, со овој "креативен" среден ред и јас би играл така
Тешко гостување, во глобала гледано солидна игра, неможе да се пожалиме. Некој го спомна Тери како виновник за голот но што е тука е, клапчоно има нозе нешто пократки од 4 метри, почеток на утакмица, не фатија неспремни и бидна работата...
Туку едно нешто ме загрижува:
Овој Челзи незнае да организира контра напад. Во буквална смисла
Зошто не го сакате Красиќ?Ако може да го доведеме за околу 10м зошто да не.
Иначе ќе ни треба уште еден плејмејкер.Ај за напаѓачи можда и не пошто го имаме Стариџ,Торес,Лукаку ама џабе кога само Стариџ дава голови.Мора АВБ почесто да го игра Торес во прв тим![]()
Јас Стариџ не би го префрлил во шпиц никако, тој остнаува десно.
Но не би го купил ни Красиќ, дрво играч е, подобро Албрајтон или Џонсон, како што рече Вори.
И Красиќ воопшто не е потребен со оглед на тоа дека имаме резерви како Пиазон, Лалкович, Митрович, кои одлично може да играат на таа позиција.
Красиќ никако.. било што друго може..Јас Стариџ не би го префрлил во шпиц никако, тој остнаува десно.
Но не би го купил ни Красиќ, дрво играч е, подобро Албрајтон или Џонсон, како што рече Вори.
И Красиќ воопшто не е потребен со оглед на тоа дека имаме резерви како Пиазон, Лалкович, Митрович, кои одлично може да играат на таа позиција.