Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
The FA has today released a statement regarding Andre Villas Boas's charge for media comments made after the Queens Park Rangers game on October 23.

Chelsea manager Andre Villas-Boas has today been fined £12,000 by The FA and warned as to his future conduct after being charged in respect of media comments which were found by an Independent Regulatory Commission to have constituted improper conduct.

The comments were made after Chelsea's away fixture at Queens Park Rangers on 23 October 2011. Villas-Boas had denied the charge and requested a non-personal hearing.

Chelsea has released the following statement in response:

A request has been made to the FA for a written explanation of their decision and when we have received that, he will decide whether to appeal or not.

Шо прајме за со швабиве сеа во ЛШ? Ќе ни даат ли мезе нешто, германски колбаси, пивце да замезиме ? :icon_mrgr:

319140_1609353849786_1714434493_787045_1260251311_n.jpg

А што ли ќе му текне на газдава во иднина.

Шо прајме за со швабиве сеа во ЛШ? Ќе ни даат ли мезе нешто, германски колбаси, пивце да замезиме ? :icon_mrgr:

Ќе ни дадат бе.Од тоа подолгите колбаси да се замезиме :icon_lol:
Иначе нека им е честит празникот на Анелка,Малуда,Калу и Фереира.Живи и здрави да се,па од на зима да си најдат друг клуб,мамето да им го ебам.

Ќе ни дадат бе.Од тоа подолгите колбаси да се замезиме :icon_lol:
Иначе нека им е честит празникот на Анелка,Малуда,Калу и Фереира.Живи и здрави да се,па од на зима да си најдат друг клуб,мамето да им го ебам.
А што го мешаш Фереира сеа па тој е бог за Кол и Босингва бе :D

А што го мешаш Фереира сеа па тој е бог за Кол и Босингва бе :D

Кол без една нога е класа подобар од Фереира.Истото може да важи и за Босингва.
Не ме заебавај те молам.

Денеска Боас сакам да стартува со Мата,Стариџ и Торес во нападот,Лампард,Меирелес и Рамче во средина,а во одбрана немам идеја кој би можел да игра.Затоа што сите се во катастрофална форма,не знам кој би можел да изигра добра утакмица против незгодниве германци.
Утакмицава е да се биде или не.Ако тепаме,тогаш како први одиме понатаму.Ако изгубиме,ќе треба со Валенсија да победиме во последно коло,дома.Зафркнато во секој случај.

Кол без една нога е класа подобар од Фереира.Истото може да важи и за Босингва.
Не ме заебавај те молам.

Денеска Боас сакам да стартува со Мата,Стариџ и Торес во нападот,Лампард,Меирелес и Рамче во средина,а во одбрана немам идеја кој би можел да игра.Затоа што сите се во катастрофална форма,не знам кој би можел да изигра добра утакмица против незгодниве германци.
Утакмицава е да се биде или не.Ако тепаме,тогаш како први одиме понатаму.Ако изгубиме,ќе треба со Валенсија да победиме во последно коло,дома.Зафркнато во секој случај.
Ај кажими кога се искискал Фереира ко тие двајца што ти ги праеш со една нога подобри ;)

Анелка прифатил преселба во кинеска лига за плата од 10 милони по сезона, дај боже да е вистина ова, ако е вистина тогаш ќе славам.
На лето очекувам истотака и Калу, Малуда, Фереира, Кешли, Дрогба, Торес да летаат.
Со Леверкузен типувам на Х2, мора да се добие оваа утакмица, малку и моралот да се дигне на тимот, пошо јаднички сме.

Vecer Torres ke ima dobar den (t.e. vecer) slusajte me sto vi zboram :)

Не го гибајте Фереира цар е човекот :D

Анелка прифатил преселба во кинеска лига за плата од 10 милони по сезона, дај боже да е вистина ова, ако е вистина тогаш ќе славам.
На лето очекувам истотака и Калу, Малуда, Фереира, Кешли, Дрогба, Торес да летаат.
Со Леверкузен типувам на Х2, мора да се добие оваа утакмица, малку и моралот да се дигне на тимот, пошо јаднички сме.

Се согласувам со се,освен со Торес и Кешли.Уствари не ни знам зошто и така го нарекуваш.Играчот кој пет сезони е најдобар лев бек во светот можеби,кој игра на врвно ниво,не заслужува да биде избркан и да се нарекува така.
Истото важи и за Торес,има време и за него.Оваа сезона е на почеток што се вика,па ќе видиме дали си во право или не.
И Дрогба не треба да се брка.Ако прифати сам да си замине океј,ако не тогаш нека седи на клупа.
Колку направил за нас тој,треба споменик да му направат.

Се согласувам со се,освен со Торес и Кешли.Уствари не ни знам зошто и така го нарекуваш.Играчот кој пет сезони е најдобар лев бек во светот можеби,кој игра на врвно ниво,не заслужува да биде избркан и да се нарекува така.
Истото важи и за Торес,има време и за него.Оваа сезона е на почеток што се вика,па ќе видиме дали си во право или не.
И Дрогба не треба да се брка.Ако прифати сам да си замине океј,ако не тогаш нека седи на клупа.
Колку направил за нас тој,треба споменик да му направат.
Колку направил не е битно, битно е дека сега Дрогба изиграва главен фраер у тим, битно е дека Кешли си се вади на лошо колено и многу натпревари па константо примаме голови од таа лева страна, битно е дека Торес цело време си трчкара и нема повеќе време за него, сега или никад.

Нормално дека ќе изиграва.И јас би изигравал кога ќе бидам слаб,а тренерот ќе ме форсира во прв тим.Не е до Дрогба,тоа е до тренерот.
И да,повеќе примаме голови во средина на одбраната,поради нашиот капитен,отколку по лева заради Ешли.
И Торес,како сакаш да дава голови,кога на една битна дерби утакмица,влегува во 85 минута.За 5 минути не можеш да се загрееш,камо ли гол да дадеш.

Брат, не е никакво оправдување ова што го ти зборуваш, зборуваме за професионалци, и како такви треба да имаат професионален однос и кон клубот и кон навивачите, овие тоа го немаат, не ги боли левото јајце ни за тие ни за тие, го докажаа многу пати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom