Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Official line-up
(4-3-3):
Cech;Ivanovic,David Luiz,JT,A.Cole;Obi Mikel,Lampard,Ramires;Mata,Drogba,Malouda.
Subs:Turnbull,Bosingwa,Romeu,Meireles,Sturridge,Anelka,Torres.

Малуда ? Дрогба ? Ај ќе видиме што ќе биде...

Тери и Бане многу ми се килави во одбранава,првиов ептен греши како да не му е паметот на терен,вториов ептен спор е и кога оди напред простор остава за камион да помине назад...
--- надополнето: Nov 20, 2011 4:34 PM ---
Е гомно одбрана имаме значи еј....

Дај бе не зборете пред време,така се трескавте од земја и со Арсенал па што не снајде после..
Твој проблем е што не ја сваќаш мојата иронија.
Да ти појаснам, зошто реков Рамирес? Затоа што со Лампард ни е најдобар стрелец, и изјавата на Боаш гласеше дека битно е дека тимот игра колективно и играчите од среде да постигнуваат голови, затоа таков пост пишав, да си прател малку повеќе ќе ме сфатеше, како и да е не ти замерувам.

Мене воопшто не ме чуди играва, и се согласувам со фантомХ дека Боаш е во погрешно време, и веќе изгубив верба и во тимов, и во него, едноставно играчите се ептен лежерни и имаат шарлатанстки пристап кон секој натпревар, ваква игра е само резултат на нивното (не)залагање.
Секоја чест за Бане кој е константен на секој натпревар.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Не ја тепаме мечката вака !!!
Лиуз напален како и секоаш, со големи шанси да попипе црвен. Мата го жалам, ќе остави душа на терен... другите Дежа Ву
:tapp: Стариџ, Мирелеш, Торес под итно на место на Дрогба, Малуда, Оби
Чисто сумњам дека и тоа ќе смени нешто, ама ај, надежта последна умира (иако нашата умрена е одамна)
:sram:

Ебати играта што ја играте... еден Ливерпул дома ве врти од шанси и посед, каде со Малуда бе:tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom