Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не значи дека ако некои се расипани, сите се расипани. Не бидете деца. И душман најголем да е не заслужува онаков нокаут и онаков пад. Најискрени желби за побрзо закрепнување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имамо ми алтернативе не се секирај лукаку се смета за наследник на дрогба па мош ке гу наследи и традицијуКако фан на Арсенал , се надевам Дрогба брзо ќе се опорави,и онакво нешто никому не би му посакал . Сеа ќе речите се заебавам и сигурно сум го колнел , но мене искрено ми е поинтересно да гледам натпревар помеѓу Челзи и Арсенал каде игра Дрогба(кој ретко не дава гол на натпревар против нас),без разлика на крајниот исход , одколку победа на Арсенал над "проретчен" Челзи .
назад имаше некој пишано, во воздух голманот го удри дрогба додека боксираше, и падна хоризонтално на стомак. face plantedabe sega citam
sto e rabotata so drogba,nesto citav da ne bilo mozocen udar
Иначе прочитав едно интересно размислување на talkchelsea форумот.. Мислат дека евреинот-сопственик на Тотенхем,Леви намерно сака да го продаде Лука на последниот ден од трансфер рокот,само за да не мора да ги троши парите за трансфери..(ако дојде Модрич на 31ви ,тешко да може да земе некој играч Хари и парите одат кај Леви директно) Викаат истата приказна била и со бугаринот пред 3 години,цело време одолговлекувал намерно и на 31ви август бил направен трансферот..Нормално парите (32М) не беа потрошени на играчи..