Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Море луѓе шо сте се запнале за Модрич, за нишо не го бива. За во Челзи само Снајдер е. И им треба усте едно десно крило, како на пример Красиќ од Јувентус. Ај сеа останете ми со здравје

Море луѓе шо сте се запнале за Модрич, за нишо не го бива. За во Челзи само Снајдер е. И им треба усте едно десно крило, како на пример Красиќ од Јувентус. Ај сеа останете ми со здравје
Не друже грешка си за Модрич според мене тој е во топ 5 плејмејкери во англија.А а овој Красич што знам некако ми е многу променлив лани еден дел од сезона изгра префектно после го снема, гледам и сега нема некој добар старт, па и да ти кажам право не сме толку тапа таму го имаме Старич и по потреба да се игра анелка/калу.Сега овие 2 не се нешто нај нај али кога не можеме да ги продадеме мора да се користат.

Ако е на Вики онда е официјално :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_van_der_Wiel#Chelsea
The west London club have agreed a deal worth €32 million for the Holland international, who has previously been linked with Manchester United.[

Свесен си дека на Википедија секој може да направи измена на статијата, така?

Тој дел веќе е избришан.

Не е само дрес – Кожа е.
Не е само обичен терен – Наш дом е.
Не се 11 – Милиони сме.
Не се 90 минути – Цел живот е.
Не е само страст – Чувство е.
Не е само една група – Фамилија сме.
♥ ЧЕЛЗИ ♥

Свесен си дека на Википедија секој може да направи измена на статијата, така?

Тој дел веќе е избришан.
Знам друже, се зезав, дури и ја имав едитувано таму ...
Шо волку напнатост во фан клубов....

Подобро е Снајдер да пробаат да го донесат отколку Модрич ;)

Ќе го продаде Снајдер после заминувањето на Пандев и Ето Интер,да. ;)

Абе нека им дадат пари на тотнем и крај што.

Изјавата на Френк Лампард која ни ја доловува ситацијата моментално на Челзи
Значи ние сеуште трагаме по плеј, откако ќе дојде тој плејмејкер, останува Боаш да го уклопи тимов, и да се уиграат, дури тогаш како вика Френки играта ќе си дојде сама по себе, сега најбитно е да продолжиме да освојуваме по 3 бода.
--- надополнето: Aug 29, 2011 1:49 PM ---

Најверојатно ќе го пропушти дуелот на БСК во квалификациите, сега за сега добро опоравува и го надгледуваат лекарите на Челзи(Ева:drk:)
Боаш изјавил дека дошол при свест дури половина част после ударот.

Има шпекулации дека Бенајун и Калу се пред заминување од Челзи.:cool:

^
Лил наводно се интересирале за Калу.....инаку бил проценет на 10М фунти :D :vozbud:
Сполај ти Господе ако се оствари ова - па и да се омрсиме за едно 10тче - мх мх

Арсенал го бара Алекс
:pos:

Има шпекулации дека Бенајун и Калу се пред заминување од Челзи.:cool:
Дај боже, но под услов да дојде Модриќ/Некој друг плеј.
The awkard moment when Arsenal fan told me that we finally made decisions to attack on the PL trophy!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom