Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за многу години роденденот на клубот, за арно само да е.

Нели во Јуни ви е роденденот бе? :shok:
Ако кажиш од кај ископа јуни, можи и ќе ти поверувам дека си немал намера за ретардирано провоцирање.

На Дрогба не му честитам ништо, баш пред некој ден гледав хајлајтс од полуфиналето со Барселона и пак се навратив на то колку еден „голем“ играч можи да испадни дека не е воопшто голем.
Баш и зато ми е интересен овај барце-лонецов....
Нека му е Среќен Роденденот на Великанот.:vozbud:
......
Великанот, и то со големо В ! :icon_bigg

... А Иванович, Чех, Дрогба, Анхолт и Луиз си глеале баскет, Торонто Репторс со Њу Џерси Нетс.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2314106,00.html

0,,10268~9494209,00.jpg
0,,10268~9494210,00.jpg

Петр Чех со Саша Вујачич. :)
Чех на сликата е со Јан Себек, 19-20 годишен голман во резервите, исто така од Чешка, ко шо се гледа по името.
Треба да е овај:
1722326196-soccer-barclays-premier-league-bolton-wanderers-v-chelsea-reebok-stadium.jpg

А главно друштво на Луиз е Дрогба, имаше и други слики од настанов.

--- надополнето ---

Вообичаено англиските таблоиди ги земам со голема резерва, па макар да се работи и за „директни цитати“ објавени од нив. Така е и сега, ама ако ролексов сомнителен стварно се осудил да го кажи следново....
Blues striker Fernando Torres said:
"Mourinho is a big coach and is very much wanted at Chelsea.
"I'll work with him anytime but I know it's difficult."

.....тогаш можам само да кажам : Торес, гомно една скапано! Глупак!

Ова во најблага форма.

Зашто ми заличе мене на Саша Вујачич ?

--- надополнето ---

[/COLOR]Вообичаено англиските таблоиди ги земам со голема резерва, па макар да се работи и за „директни цитати“ објавени од нив. Така е и сега, ама ако ролексов сомнителен стварно се осудил да го кажи следново....
Blues striker Fernando Torres said:
"Mourinho is a big coach and is very much wanted at Chelsea.
"I'll work with him anytime but I know it's difficult."

.....тогаш можам само да кажам : Торес, гомно една скапано! Глупак!

Ова во најблага форма.

Не разбирам што сака да каже со ова. ??

--- надополнето ---

Ај за многу години роденденот на клубот, за арно само да е.

Ако кажиш од кај ископа јуни, можи и ќе ти поверувам дека си немал намера за ретардирано провоцирање.

На Дрогба не му честитам ништо, баш пред некој ден гледав хајлајтс од полуфиналето со Барселона и пак се навратив на то колку еден „голем“ играч можи да испадни дека не е воопшто голем.

http://www.mysoccerplace.net/video/drogbas-chance-vs-barcelona - аматерска реакција 1 дел
- аматерска реакција 2 дел (5:29)

.. али тоа е фудбалот, тоа е животот.

Зашто ми заличе мене на Саша Вујачич ?

--- надополнето ---

Не разбирам што сака да каже со ова. ??

--- надополнето ---

http://www.mysoccerplace.net/video/drogbas-chance-vs-barcelona - аматерска реакција 1 дел
- аматерска реакција 2 дел (5:29)

.. али тоа е фудбалот, тоа е животот.

Интересен момент на 7:48, веќе го спомнував деновиве во темата за Лига Шампиони. Видете го!!!

Знам, коа се гушнаа Гвардиола и Хидниг. Убав гест од Гвардиола.

Вујачич играл за Њу Џерси колку шо знам, така да сигурно не е тој на сликата. А и сајтот на Челзи вели дека тој е Себек.

Полуфинален двомеч на младинскиот Ф.А. Куп - Челзи-Манчестер Јунајтед. Термини ќе дознајме со време, прилично сум сигурен дека ќе има и добри стримој за гледање.

Јан Себек е....не Вујачич.

Среќен роденден мој имењаку! :vozbud:

Денес му е роденден на Анелка. Среќен роденден Николас ! :vozbud:

Ако дае гол со Копенхаген тогаш ќе му го честитам, ако не ништо, не заслужил :)

Вујачич играл за Њу Џерси колку шо знам, така да сигурно не е тој на сликата. А и сајтот на Челзи вели дека тој е Себек.

Полуфинален двомеч на младинскиот Ф.А. Куп - Челзи-Манчестер Јунајтед. Термини ќе дознајме со време, прилично сум сигурен дека ќе има и добри стримој за гледање.

кога играт?

--- надополнето ---

Нека му е срекен роденденот на анелка и да си го слави уште мн години да си го славе ЧД

Братче ако моеш коа ќе играат да стаиш линкче тука зошто може да забораам јас.

Пуууу, ги здрвиле младиве на Блекпул. Ајде па така и да ги здрват на Манчестер. :)

Колку што читам резервите ви биле ова, младите ќе играат меѓусебно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom