Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Дада ќе има, на куково лето.
Иначе Стариџ сака да замине во Ливерпул воопшто не ми е чудно и треба да се пушти младичов пошто кај овој дибек воопшто не добива шанса и не знам како сака од клупа да стане првокласен напаѓач, барем нека си изгради кариера ко шо му доликува..

Дали јас убаво разбрав ќе пишиш спортска за победа на Болтон а ќе навиваш за Челзи?????:raz:

Да бе, никад не пишувам против Челси али коа ќе пишам обично сакам да разбија малер :) Во случајов сварно мисалм дека има шанси да изгубиме па ќе пуштам едно 100 че на Болтон, За тоа стотче баш ме боли цеф аако го изгубам, а пак ако изгубиме барем помалце ќе се нервирам :) Чуден чоек сум ти ја :) Немој да мисиш дека не сум му верен на тимот, ја иако пишам ливче против Челси ја пак си сакам да победиме! Го занеш она, разум вели одјеби, али срце не ти дава :)

Да бе, никад не пишувам против Челси али коа ќе пишам обично сакам да разбија малер :) Во случајов сварно мисалм дека има шанси да изгубиме па ќе пуштам едно 100 че на Болтон, За тоа стотче баш ме боли цеф аако го изгубам, а пак ако изгубиме барем помалце ќе се нервирам :) Чуден чоек сум ти ја :) Немој да мисиш дека не сум му верен на тимот, ја иако пишам ливче против Челси ја пак си сакам да победиме! Го занеш она, разум вели одјеби, али срце не ти дава :)

Така се прави, више кога губи Челси бар да заработиш нешо хахаха

Така се прави, више кога губи Челси бар да заработиш нешо хахаха

Да намалам нервоза бе :) сеа пред нова година посебно со ова организацииве, па со школово нешо и капак на се дешавкиве со Челси.
Сеа ја пишав двојка оваа, а не размисив дека ако заврши Х три пати појќе ќе се нервирам :(

Ќе ми се смеете тогаш на велико а!? :)

Ај бар годинава да ја завршиме со победа. :smir:

не постои човек кој во мометов би типувал на Челси!

Како бе не постои !!!! :helou:

Настрана тоа што сме Тапа у Енглеско..... играчиве (со поедини исклучоци) се влечкаат безволно на теренот, незаинтересирани, без идејни, неспретни.... Дебелиот не знае на која планета е - како првпат да е тренер !! Капак на тоа логичките потези на Абрамович во врска со скратување на трошоците кои кога тогаш мораше да се случат сакале ние или не, ВИЛКИНС и :toe:

ама....
ЛШ е друга прича... можеби неволноста на играчки (и тренерски план) се должи на презаситеност од се она што досегашниот играчки кадар успеа да го освои низ годините наназат... ТИТУЛАТА во ЕВРОПСКИ РАМКИ сеуште е` и ЌЕ ни биде/остане Трн во око!!! -
ДА ! Точно е дека сме неивентивни во играта, имаме престарени играчи, слаба клупа, преплатени и мрзоволни чекачи и пимплачи, невоиграни младичи кои неможе да сносат одговорнот, немаме човек кој може да одлуче натпревар - меѓутоа со доволно силна желба и пред се морал до небо кој по default ни се наметнува и би требало да го имаме може да се освои ЕДИНСТВЕНОТО НЕШТО ШТО НИ НЕДОСТИГА како титула.... здравје, понатаму и Светско Клупско Првенство :icon_mrgr
Годинава, е можеби последната шанса да се случи тоа !!!
Жално но вистинито...
Значи, рековме - се гледаме на Вембли
:smir:

Позз момци и цурици - среќна ви нова 2011 да се надеваме за нас бериќетна , и со среќа вечер против Болтон

Дада ќе има, на куково лето.
Иначе Стариџ сака да замине во Ливерпул воопшто не ми е чудно и треба да се пушти младичов пошто кај овој дибек воопшто не добива шанса и не знам како сака од клупа да стане првокласен напаѓач, барем нека си изгради кариера ко шо му доликува..

Нормално.

Ај бар годинава да ја завршиме со победа. :smir:
Не бе, ја викам и оваа со пораз да ја заокружиме, па во новата победа во нови "победи".

--- надополнето ---

Е де..Не е некоја голема работа и Челзи да го видиме у ЛЕ :smir:
Шо му фали бе, финале во ЛЕ, можеби и ќе го освоиме па ќе се радуваат на европска титула ко ЛШ да е.

Најлош скор имаме во ПЛ.6 натпревари без победа.Другите сите имаат по 1,2,3,4 победи во последните 6.

1 Petr Cech
17 Jose Bosingwa
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda
Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 43 Jeffrey Bruma, 38 Patrick van Aanholt, 46 Josh McEachran, 44 Gael Kakuta, 21 Salomon Kalou.

Bolton are expected to start in the following 4-4-2 formation:

Jaaskelainen; Ricketts, Cahill, Knight, Robinson; Moreno, Muamba, Holden, Taylor; K Davies (c), Elmander.
Subs: Bogdan, M Davies, Alonso, Blake, Klasnic, Petrov.
The referee is Mike Jones.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom