Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамотилаци, оваа требаше да се добие.Со години веќе забораваат да играат кога и да дојде на ред натпревар против Јунајтед![]()
Дали 2-3 играчи има во тимов што моментално би играле во шампионски тим. Исто така има можеби 4-5 играчи во тимот кои веќе го имаат достигнато своето највисоко ниво. Сите други имаат простор за подобрување и целата поента е заедно да прераснат во шампионски тим. Челзи секое коло во ПЛ излага со најмладиот тим. Не знам какви се овие шампионски очекувања.не е шпиц што е за шампионски тим.
Каиседо и Кукуреља одлични според мене. Исто Нето добар можеше и асистенција да шутираше Густо подобро со глава.Losa partija denes kolektivno zasega, osobeno Colwill. Isto Madueke i Jackson se meh...
Da, se slagam. No, kolektivno e losa partijata po mene.Каиседо и Кукуреља одлични според мене. Исто Нето добар можеше и асистенција да шутираше Густо подобро со глава.
Богами замената Енцо-Лавиа легна ко кец на десетка.Се сложувам со Иван погоре, последниве 2 утакмици одат на душата на Мареска. Ми делува многу тврдоглаво и како да нема план Б, како ја замислил тактиката пред утакмицата така и ја тера цело време, па оттаму и доаѓаат тие доцни измени.
Лавиа, Густо и Мадуеке се многу под нивото на кое што треба да играат а се запечатени во првите 11. За примениот гол нејќам многу ни да зборувам, Лавиа ја губи на 30 40 метри од нашиот гол, и после нашиот голман прима млитав гол на прва статива...
Среќа во несреќа е што Лавиа се повреди во вистиснко време, па можеше Ензо да игра повеќе, да му дадеше уште 5-10-15 минути на Лавиа тешко дека и тој еден бод би го освоиле. Се надевам дека очите на Мареска ќе му се отворат и ќе види колку е потребен Фернандез на овој тим, исто така се надевам и дека по репрезентативната пауза ќе ги користи повеќе Нкунку и Феликс па и Јоргенсен. Имаше Мареска изјава дека секој може да ја игра секоја утакмица и дека нема тим 1 и тим 2, ама мислам дека е многу очигледна разликата на третманот кој го добиваат играчите.