Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден гол сила даваме и толку.Не сме таква екипа што демолира екипи со по 8-9 гола разлика.А треба да почнеме тоа да го правиме,кога имаме можност.
Добра игра,без малтретирање им закачивме 4 парчиња.Добра игра имаме,само пак некако не сме убедливи.Пак некако нешто ми фали.Но ќе биде и тоа во иднина,искрено се надевам.

п.с Сакам Стариџ хет-трик да направи :D

Мислам дека не се ни замараат многу со играта после лесното водство.

Да,зошто релативно рано ги добивме и си ја завршивме работата.Муабетот ми е дека некој друг да беше ќе им дадеше уште 10 гола.
Сега МекЕкран и Лукаку да влезат наместо Дрогба и Рамирес.

Lamps 12 more goals than Giggs in over 200 games less. #Chelsea #CFC.

Конечно одлична реализација. Од 7 шута, 4 влегоа во гол. Мислам дека Боас е се поблиску до она ниво кое што го посакува. И одбраната е добра, за Луиз нема потреба да се зборува повеќе. И назад одличен, оди и напред, знае да даде гол. Неколку пати и одлични долги пасови пушташе.
Стариџ конечно се докажа во Челзи, нешто што го чекав од кога дојде. Секако, најголема заслуга за тоа има баш Болтон. Ептен ме радува тоа што конечно го покажува својот квалитет. Си игра со играчите на Болтон, ги поминува како сака.

Сега второ полувреме само да не се опуштат, сакам да ги напунат до крај, ни треба таква победа. Одлично ќе биде ако Стариџ постигне хет трик, а би сакал и Лукаку да добие шанса.
Лампард повторно се враќа со голови. Не за друго, нели ќе си оди сега па последните месеци да се покаже во најдобро светло :D
350ти натпревар во ПЛ за Челзи за него денес.

Не може ова да се нарече одлична реализација, одлична реализација ќе биде 7 шута, 4 голови против голман како тој на Валенсија, а не детево шо допре 5 пати топка, 4 пати за да ја изваде од гол :D
Е сеа не сакам да изигравам Фантом тука, играта ни е супер сеа за сеа, Стариџ и Френки мораат на хет-трик сега (особено Стариџ), а Лукаку да влезе негде кон 65 минута ќе биде супер :D

Море за вакви гнасни екипи не требало жалење.Требаше уште 4 да им дадат во прво и да го јадат курот.

Мислам дека треба да излезе Меирелес,а на негово место да влезе Микел..Не е добар португалецов дефанзивно..

треба да продложиме да шутираме од далеку, голманов е полумрен :)
--- надополнето: Oct 2, 2011 1:48 PM ---
во центрифуга ги кладе лампи болтон :)

Ова е стариот и добар Лампард.Ваков го знаев и го познавав,ваков ми беше и уште ми е омилен,иако староста си го прави своето.

Хет-трик,браво кралу!
--- надополнето: Oct 2, 2011 1:58 PM ---
Требаше Џош да влезе наместо Рамирес,а не Микел.И Лукаку да го замени Дрогба,индиспониран нешто е.

Ова не чини ич.Анелка за Мата,а младиве при резултат 5-1 чмаат на клупа.Боас со измениве ме нервира искрено.
--- надополнето: Oct 2, 2011 2:03 PM ---
МекЕкран не е во тимот.

Заборавив,крај краева тогаш Ромеу да влезе.

Како дома да играме,каков аплауз се слушаше кога излезе Мата..

Зошто прави толку чудни измени, зошто не влезе Лукаку и зошто не остана Мата.. како и да е, честито победа :)

12-11-2007%2010.43.08_0003.jpg

За убаво нека е :)

Првата поубедлива победа сезонава,па нека се множат.Убави акции правевме при постигнувањето на головите,фали уште нешто за мозаикот да биде пополнет.
Измените не ми се допаѓаа,но да не се правам стручњак јас,некој си зема плата за тоа.

Е ова е правиот Челси од сезона 09/10. Ова е играта која се бараше. Полека полека влагаме во форма. Инаку .. за Лампард најдобро изиграна утакмица во оваа сезона. Каква акција за вториот гол - АУФФФФ !!! Друго што да се каже.. одбраната солидна, немаше ни некоја преголема работа (гол им беше поништен на Болтон - тоа требаше да биде гол, Бане не ја избаци на време топката, со цел обем прејде преку линијата). Средината - фантастична. Лампард - човек на мечот, Мата од кога дојде челзи поинаку игра, Меирелес тип - топ .. Нападот, Дрогба онака, Анелка онака, Стариџ - ѕверотиња. Следен меч ни е со Евертон на Стемфорд Бриџ, и пошто немаме победа со овие 3-4 меча по ред, сакам да ги убиеме гнидиве жими све.

Болтон ни се редовни пациенти,2009та-2010та на гости победа 4-0,лани на гости победа 4-0,сезонава пак 4 гола разлика на гости..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom