Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Srekjen neka e rodendenot na klubov.

Sakav da ve prasham, sho mislite za naredna sezona, sho ni fali najmnogu u timov za Liga na Shampioni i borba na 3 fronta ?!?!

A osekjam deka naredna sezona ushte povekje kje se gazi ovaa godina e samo intro.
Санчез и Кристијансен. Позз

Aко некој од Куманово иде на собиранката у понеделник за мечот со Челси, нека ми пише...

Me interesira so koj pristap ke odat utakmicava, dali mu e biten trofejot ili 100% ke se odi na ligata?

Тоа што се оди на лига не значи дека со послаб состав ќе излезе утре. Имаат по една недела пауза меѓу секој натпревар. Јас стандардниот состав го очекувам.

Тоа што се оди на лига не значи дека со послаб состав ќе излезе утре. Имаат по една недела пауза меѓу секој натпревар. Јас стандардниот состав го очекувам.

Секогаш во куповите Конте излагал со втор тим без разлика против кој тим играат, нема да ме чуди утре да излезе со Беговиќ, Тери, Зума, Аке, Бачуаи итн...

Секогаш во куповите Конте излагал со втор тим без разлика против кој тим играат, нема да ме чуди утре да излезе со Беговиќ, Тери, Зума, Аке, Бачуаи итн...
Во куповите во Италија... :icon_mrgr:
Не е ова Италија, и во претходното коло со силен состав излезе.

Imam osekjaj deka nema da znaat kaj e izlezot od Stamford Bridge vecer.[DOUBLEPOST=1489431550][/DOUBLEPOST]http://weaintgotnohistory.sbnation....vs-manchester-united-fa-cup-confirmed-lineups[DOUBLEPOST=1489431631][/DOUBLEPOST]Chelsea starting lineup (3-4-3):
Courtois | Cahill (c), David Luiz, Azpilicueta | Alonso, Matic, Kante, Moses | Hazard, Costa, Willian

Manchester United starting lineup (3-4-3?):
De Gea | Marcos Rojo, Smalling (c), Jones | Darmian, Ander Herrera, Pogba, Valencia | Mkhitaryan, Rashford, Young

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom