Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не глеав ова...а глеам и 99% од темава не глеала :D

Ептен ми е мило за фациве шо дадоа гол, се надевам дека ќе добијат шанса и во прв тим Мозес и Мичи, стварно се играчишта.

Годинава се надевам ќе идеме појако у куповиве и ќе освоиме барем еден.

Тами пак дал гол бе? :ROFLMAO: Алал му вера само он ли им игра?

Новиот Дрогба е роден? :D Мичи и те како ќе му биде конкуренција на Коста оваа година.И така овој неможе цела сезона да ја изигра на високо ниво.
Идеме јако наредна утакмица :bravobe: .

Се изнервирав вчера со стримот... некаде после вториот гол на Мозес се рестартирал од почетак и забележав дека не е во ред кога Бачуаи го даде првиот гол...
Другар ми претходно ми вика абе оваа акција ја имаше... викам не бе ја немаше и изгубив пиво... :D

За второто немаше стримање... :(
А баш ми се гледаа Рубен, Аина и Бачуаи...

Донев ќе излегува снимка некаде или тешко?

Со Аспи десно тимот е многу поопасен во нападот, може да пробие и да нафрли квалитетно...
Незнам дали сте го приметиле Бане пред на нафрли, тапка во место и тогаш нафрлува за тоа време противникот го измаркира... :ROFLMAO:

Бачуаи моментално е подобар од Коста. :icon_mrgr:
Изненадува детето :)

Од овие 2 трансфери на Конте сум презадоволен, значи дефинитвно знае каков профил на играч му треба.
Е сега проблем е што цените на трансфермаркетот се нереални.

Понудиле 50-ка за Миланецот а? Реков јас.
Ако ги договориме тие два трансфера (родригез) може да ја нападнеме титулата :)

Новиот Дрогба е роден? :D Мичи и те како ќе му биде конкуренција на Коста оваа година.И така овој неможе цела сезона да ја изигра на високо ниво.
Идеме јако наредна утакмица :bravobe: .

Диего не може да истера цела сезона константно бидејќи ќе има картони. Новиве правила како да се правени против него. Несмее човек уста да отвори, а он богами има муцка, на се има коментар.

Нема шанси Милан да го даде наводно имаат нови газди и нејќат да се откажат од најдобри играчи.
Да беше стариот Милан со Берлу ќе го земевме до сега.

Пишете нешто за овој Пашалиќ. :D

Играч со, ќе претерам малку, голем потенцијал. Лани во Монако стартуваше многу добро, постигна и 4-5 голови и потоа се повреди. Повредата го оддалечи од терен повеќе од 4-5 месеци (поправете ме ако грешам).

Класичен средњак, за тие години технички солидно поткован и со многу добар шут. Може да игра и позади напаѓачите во 4-2-3-1 на пример, може да игра и во 4-3-3. Можеби и единствениот од младинциве кои во некои сегменти (ќе повторам, шутот) ме потсеќа на Лампард.

Е сега, моментално не знам во каква состојба е, но секако Милан нема што да загуби. Дури мислам дека Пашалиќ ќе изненади позитивно кај вас. Нешто слично како Гинкел (во вториот дел од сезоната, кога беше на позајмица).[DOUBLEPOST=1472061577][/DOUBLEPOST]Од рубриката ,,вести кои те навлажнуваат'' :

Ајт.

Двајца дефанзивци, средњак и да заокружиме.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom