Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@The xx Ванјама мислам кај кокошките иде :) а и прилично дефанзивен играч е, мислам дека не ви треба таков со оглед наа тоа дека и Зума може да ја заврши таа работа во средината по потреба.

@The xx Ванјама мислам кај кокошките иде :) а и прилично дефанзивен играч е, мислам дека не ви треба таков со оглед наа тоа дека и Зума може да ја заврши таа работа во средината по потреба.

Нема да биде прв пат да им украдеме играч.
Ни треба дмф и за ефтини пари може да го надоградиме тоа што неможе да го прикаже Микел.
Зума е централен, мислам доволно е да го жртвува Зума на дмф, нека си тера на централен каде и му е местото.

Го имаме Лофтус кој ќе добива шанса но мислам дека крајно време е Рамирес и Микел да си пакуваат куферите и ете одлична солуција и бек уп играч би бил.
Секако ова е моја желба, Мурињо го мерка Погба :)

Diego Costa licno mene ne mi se dopaga kako igra ovaa sezona. Se nekako gleda da padne i da mu svirat faul, kako sto pravese Drogba eden kratok period isvirkuvaa. Falcao e mnogu pogladen za da dade gol od Diego.

Отиде ова сезона у неповрат, едно асално појачање не земавме. Неможе со истиот состав пак да се игра од лани, мора промени да се прават. Интер е најбољи доказ за тоа, освојиа се и што бидна од нив другата сезона. Уште ЛШ ќе сме освојувале:facepalm:, ова сезона да молиме бога 3 место да завршиме

Околу сагата со Стоунс.

I did say that I would stay off this a couple of days ago, but I met an old schoolmate after the Spuds game last night, he now lives in South Africa but comes back a few times a season. He has made a fortune in SA and his company has sponsored Everton for a long time, he's obviously well connected within the club and after a few jars told me what he knows about the Stones situation.

We did agree a deal before the City game, but Browning's injury changed things, Martinez had Mori lined up and with Browning being a CB (he was covering at LB for Baines) he thought we had enough cover and was promised the Stones money for a few signings. He told the board that if the Stones deal went through he would be off, the board caved in, which angered Chelsea and Stones agent threw a fit, pushed him to put in a TR to force it through, which then meant that Kenwright had to go public and say he's not for sale. Bottom line is that Stones is ok with staying for now, but has assurances that he can go, maybe as soon as January. The story about the Barnsley sell on is rubbish and he moved out of home to get away from the media, there may be one or two neanderthals hanging around, but it's the press he's trying to get away from.

Strange atmosphere at WHL yesterday, Spurs fans booing Stones and a few kids singing a Beatles song, all a bit embarrassing but nothing malicious at all. It was odd that Stones came over and clapped us at the end, we weren't quite sure what to make of it. I still think there may be a twist in the tale, but it will probably depend on Martinez being placated somehow. For all those having a pop at RM he's only doing his job and is being pinned down on Stones every time he's anywhere near a microphone (which is too often for my liking).

У право е :D
Иначе Калу дал гол денес да му ебам глаата. Ми фалат такви легенди во Челзи моментално, лик ипол!

Хазард нема да биди сднат на клупа во првенствена утакмица па не знам шо да е џабе си прајме филмој со формации ке си тераме со истиот состав
Јас да сум на местото на Жозе сега би го седнала Коста на клупа и Фалкао стартер со Евертон од прва минута до крај, со голот мислам дека му се врати малце самодовербата и гори од желба да се докажи, наредна со Арсенал пак ке го играм Фалкао стартер, Кенеди не мора да игра од прва минута ама нека му дај шанса во второ, нека го клај Баба лево Азпи десно то е то, мадашо мислам дека проблемот лежи во средината немаме замена за Матич и Фабре иначе двата ке ги закојам за клупа

Ја мислам дека Лофтус повеќе од добро ќе замени било кој од нив.

Nova posudba za Chalobaha
Nathaniel Chalobah će ostatak sezone provesti u Napoliju, objavila je Sky Italia.

Sportski direktor Napolija uspješno je okončao pregovore s Chelseajem, te će veznjak doći u klub na jednogodišnju posudbu s opcijom potpisivanja stalnog ugovora narednog ljeta.

Chalobah je već stigao u Italiju na ljekarski pregled, kojem će biti podvrgnut sutra.

(y)(y) Одличен избор за малиов

Ќе сме земеле 20% од парите што ги даде Сити за Де Брујн, а тоа доаѓа 12 милиони фунти. Плус парите што ги земавме претходно, испаѓа дека добивме над 30 милиони за него што е одлично за некој кој беше по позајмици, изигра после неколку натпревари за Челзи и си отиде :D

Ма да не се лажиме
Играч како Де Брујн пропуштивме заради комплексите на Мурињо
Сега се мачиме со Вилијан,Оскар,Мозес итн.

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Од Стоунс, па Абденур - се сведе сеа работава на некојси Папи Џилобоџи од Нант :pos:
Дај шта даш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom