Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
На кој ден во Хонг Конг на Барклис турнирот, в среда или в сабота? :LOL:

Како и да е, според мене Модриќ и треба да опција пред Пасторе, Пасторе ко планБ да му дојде.
Анелка си заминува, биди сигурен 100%.
Стариџ мислам дека ќе биде вментат како позајмица цела сезона, но не како целосен трансфер, затоа што секако Стариџ вреди сигурни 15м.
Калу е флексибилен играч, кај му кажеш таму ќе игра, башка и не се буни затоа што дреме на клупа, како џокер е одличен, секако него би го оставил на клупа, за прв тим не е.
Делач не е веќе наш играч, го продадовме, на кој не знам, ама знам го продадовме.
А Куртоис е пратен на позајмица заради оние правила за играчи од ЕУ бидејќи Челзи моментално за да купи таков играч мора да продаде таков, а Боаш и самиот изјави дека после враќање од Азија ќе одлучи кај треба да се појача и кој да си замине, а и добра е таа позајмица секако ќе добие повеќе шанса отколку во Челзи.

Анелка си заминува, биди сигурен 100%.
Делач не е веќе наш играч, го продадовме, на кој не знам, ама знам го продадовме.
А Куртоис е пратен на позајмица заради оние правила за играчи од ЕУ бидејќи Челзи моментално за да купи таков играч мора да продаде таков, а Боаш и самиот изјави дека после враќање од Азија ќе одлучи кај треба да се појача и кој да си замине, а и добра е таа позајмица секако ќе добие повеќе шанса отколку во Челзи.
Анелка си заминува, 100%. Само не летово.

Нема врска, Делач е играч на Челзи Резерви, со нив беше на припреми во Австрија, моментално се спрема за Светското првентство до 20 години со Хрватска (исто и Какута со Франција и уште еден има, Бен Гордон, само не знам шо е по националност тој).

Исто нема врска, Куртоа е пратен на позајмица за да игра редовно (иако тешко оти ќе се изнаигра во Мадрид), баш оти е од ЕУ нема никаква пречка за негов трансфер. Ако мислеше за регистрирање по глупите правила за странци и домашни играчи во Англија, и тука нема проблем, оваа сезона мора да се пријават играчи родени до 1 јануари 1990 година, со наполнета 21 (и нешто) година. Помладите (како Куртоа, роден на 11 мај 1992 година) нема потреба да се регистрираат, и без тоа имаат право на настап за првите екипи на клубовите.

Фала за инфото, но сепак мислам дека Анелка заминува летово.

Фала за инфото, но сепак мислам дека Анелка заминува летово.

Јас мислам дека нема да замине , како што имаше изјавено дека е среќен у Челзи , и мислам изјави дека сака тука да ја заврши кариерата :D

Јас мислам дека нема да замине , како што имаше изјавено дека сака кариерата да ја заврши у Челзи..
Тоа нема врска, сите изјавуваат дека, и Малуда изјави дека сака да ја заврши кариерата во Бразил, па сега изјавува дека ќе бил како Гигс.
Не гледај тоа, празни муабети.

Па немора да продаде али има одреден број на странци кои смее да ги има во првиот тим и да ги пријави

Нема да замине Анелка...ќе остане..имаше и изјава дека сака да остане.

шо знам според мене боље е да се продаде анелка и така не покажува ништо само уништува акции а и плус зима голема плата само штета од него ништо корист
иначе многу боље игравме со тајланд доста сме подобрени само напаѓачите нешто слабо ни се во форма и дрогба и торес ај мош ке се подобрат :D
--- надополнето: Jul 25, 2011 4:33 PM ---
испомењавте никови па не може човек да ве познае :D знам давор сега е вори а super frank i headhunter кои им се никови ?

кога се игра 3тиот пријателски натпревар , и со кого ?.. :D неможам да најдам на нет

Се игра со некој тим од Хонг-Конг ,за 2 дена во 14:30...

шо знам според мене боље е да се продаде анелка и така не покажува ништо само уништува акции а и плус зима голема плата само штета од него ништо корист
иначе многу боље игравме со тајланд доста сме подобрени само напаѓачите нешто слабо ни се во форма и дрогба и торес ај мош ке се подобрат :D
--- надополнето: Jul 25, 2011 4:33 PM ---
испомењавте никови па не може човек да ве познае :D знам давор сега е вори а super frank i headhunter кои им се никови ?

Јас сум HeadHunter. :) А Супер Франк е Blue Army.

Анелка слободно може да си ги собере парталите и да бега лани цела сезона нерви кинев кога ќе го видев на терен, мора минимум 10 акции да упропасти со неговите ''дриблинзи''-секогаш прави потег плус.
И за безпари нека го дадат само да бега :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom