Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
MANCHESTER UNITED MATCH RESCHEDULED

Posted on: Fri 24 Dec 2010
Tuesday 1 March is the new date set for the home Barclays Premier League game against Manchester United which was postponed at the weekend.
The match at Stamford Bridge will kick off at 7.45pm.
This match is subject to neither team being involved in an FA Cup fifth round replay.
Should both teams be knocked out of the FA Cup prior to this date the match may be placed on to an FA Cup weekend.
This match will remain live on Sky Sports TV.
The following ticket news was released on Saturday when the original game was postponed:
For tickets purchased directly through Chelsea; should customers require a refund they can send the tickets back to the box office with credit card details and they will be cancelled. Customers are advised to send tickets back by Royal Mail special delivery in order for the tickets to arrive safely. Any tickets that do not arrive cannot be refunded.

All tickets remain valid for the new date.

--- надополнето ---

MERRY CHRISTMAS

Posted on: Sat 25 Dec 2010
Everyone at Chelsea Football Club would like to wish a Merry Christmas and a Happy New Year to all our fans, sponsors and partners.

:tv:

scolari1.jpg

Да не сакате лузеров да го вратиме пак? :pos:
Пошто сликава поспоро ми се отвори, зборов „лузеров“ прво ме удри на Аврам. И види, дури и посакав да се врати. :vozbud:

Таман работа да се пуштат Брума,Анхолт и Какута на позајмица.Тек тогаш нема да имаме клупа...
А со нив ко демек имаме клупа?

Поштено.

И тој незнае што сака.:toe:
Оти да не знај шо сака? Секој паметен про-фудбалер би сакал да игра за најголемиот бренд во професионалниот фудбалот пред Челзи или Тотенхем, Арсенал.

Па нека се ебе в гз,слободно нека замине во Реал.Такви самопрогласени ѕвезди не ни требаат.

Па нека се ебе в гз,слободно нека замине во Реал.Такви самопрогласени ѕвезди не ни требаат.
Не беше бе ти еден од поборниците за негов трансфер? Од тие шо ги прашував кои се неговите квалитети освен физичката сила?

Не бев толку попален по него(како за Нејмар и Агуеро),онака викав дека е сеуште млад за да го судиме.Други беа едни од поборниците...

Плус што ќе ми е играч кој еден ден сака да игра за Арсенал,еден ден за Челзи,еден ден за Ренова од Џепчиште.

Не бев толку попален по него(како за Нејмар и Агуеро),онака викав дека е сеуште млад за да го судиме.Други беа едни од поборниците...

Плус што ќе ми е играч кој еден ден сака да игра за Арсенал,еден ден за Челзи,еден ден за Ренова од Џепчиште.
Прашање за основните фудбалски вештини не значи дека нешто го судиме. И да не си бил ти меѓу нив, јас пак би ги прашал попалените во приликава: Кој е неговиот талент освен солидното чувство за гол, со оглед на то шо физичката сила за мене не е талент?
За Рамиреш ништо оти не прашав, добив едно суштество без никаков осет за топка.

Па уште го споредуваат со Дрогба...никад нема да биде како него.+ прашање колку години навистина има...некаде пишуваше дека имал 27 и ги криел годините исто ко што излезе муабет за Мартинс порано.

Па уште го споредуваат со Дрогба...никад нема да биде како него.+ прашање колку години навистина има...некаде пишуваше дека имал 27 и ги криел годините исто ко што излезе муабет за Мартинс порано.

Не бе, не верувам, али навистина е страшно голем за таа возраст, па ја сум да речеме колку него а у висина дали сум му до гради, а освен тоа е широк ко шифоњер, па чоеков би ме изел за доручек :) хаха. Ако е природно ваков, онак си го надарил господ чоекот, ама некако пореално ми е дека има овој џапано хемија нешо а, шо викате вие?

Не верувам да мати за годините. Ама то и понатаму не ми кажува ништо околу талентот во нозете, дали воопшто го има?

Млад,огромен талент,опасен играч со глава,корпулентен,осет за гол,па и солидна брзина со оглед на тоа колку е брз.И солиден дриблер е,во некои ситуации.

Овој и за Нејмар и за Лукаку е измислен.Плус адаптиран во ПЛ е веќе,така да...

Млад,огромен талент,опасен играч со глава,корпулентен,осет за гол,па и солидна брзина со оглед на тоа колку е брз.И солиден дриблер е,во некои ситуации.

Овој и за Нејмар и за Лукаку е измислен.Плус адаптиран во ПЛ е веќе,така да...
Не само за нив,туку и за 95 % од напаѓачите во ПЛ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom