Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epten soodvetna e, upravata na Junajted trebase da izbere pomegu Pogba kako rising star i Scholes kako legenda u zalez na kariera, go izbraa Scholes. Od druga strana ne postoi nesto kako cekor po cekor da se zameni Xavi, kako izgleda toa? Edna utakmica na klupa Xavi, edna Fabregas? Zarem ne sfakjas deka tie se igraci so sakaat da igraat sekoja utakmica prv sostav? U momentot koga Xavi bi bil sednat na klupa posledovatelno nekolku utakmici, toa za nego bi bilo znak deka klubot ne racuna vekje na nego. I dvete situacii bea odluki na upravite na klubovite, spored mene pravilni.Прво Фабрегас е шпанец кој потекнува од школата на барселона, второ веќе беше докажан играч и трето не викам дека требаше да го шитнат или седнат вечно на клупа Чави туку едноставно чекор по чекор да го замени фабрегас чави. Од другата страна Погба е младо недокажано дрско французче со голем потенцијал за успех но и за самоуништување ради менталитетот(читај Лукаку). Ќе те оставам да решиш дали ти е соодветна компарацијата
Не можеш да споредуваш, не е исто.Epten soodvetna e, upravata na Junajted trebase da izbere pomegu Pogba kako rising star i Scholes kako legenda u zalez na kariera, go izbraa Scholes. Od druga strana ne postoi nesto kako cekor po cekor da se zameni Xavi, kako izgleda toa? Edna utakmica na klupa Xavi, edna Fabregas? Zarem ne sfakjas deka tie se igraci so sakaat da igraat sekoja utakmica prv sostav? U momentot koga Xavi bi bil sednat na klupa posledovatelno nekolku utakmici, toa za nego bi bilo znak deka klubot ne racuna vekje na nego. I dvete situacii bea odluki na upravite na klubovite, spored mene pravilni.
Не можеш да споредуваш, не е исто.
Погба беше надежен играч, со потенцијал и никој не можеше да биде 100% сигурен каде ќе оди неговата кариера. Плус за толку млад играч, си дозволуваше многу, а го знаеме Ферги и немаше шанси да го истолерира тоа.
Фабрегас веќе изграден играч, во најдобрите фудбалски години за играч од среден ред, а они пробуваа да го играат како лажна 9ка, те на крило, те не знам што.
Го ставиле негде?А бе Донев бе, познат стана со видеово.![]()
Па еве го шернаа од официјалната фан страна во МК, а инаку има скоро 20 илјади прегледи.Го ставиле негде?