Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Дали сме ние тоа и официјално второ место или сум ќор? :pos:
Се ми мириса дека на крај пак ние ќе се бркаме со Јунајтед ... Од толку бедна сезона стигнавме до 2-ро место .. Дефинитивно и Арсенал не заслужуваат ни трето место а камо ли титула ... не ја гледав утакмицата цела, подгледнував по малце, гледав ел класико, али ајде честито победа, што да кажам друго ...

Честито победа, ќе биде интересно до крај.

Прво: ЧЕСТИТО ПОБЕДА,СЕ ВРАЌАМЕ НА 2РО МЕСТО :pos:

Да се купеа минатото лето неколку добри играчи,да останеа неповредени Лампард,Тери,Алекс,ДД во клучниот период ноември-декември и почеток на јануари можеби сега ке бевме први на табела. Јунајтед не е толку добар сезонава колку што Арсенал и Челзи лесно оставаат бодови..
Сезоната ја изгубивме на натпреварите со Сандерленд,Бирмингем,Волвс,Евертон,Астон Вила.. Во вакви натпревари ни требаа искусни играчи како Балак,да ја држат средината..
Следната сезона се надевам на титула под услов да се земат неколку класа играчи..

Дали сме ние тоа и официјално второ место или сум ќор? :pos:
Се ми мириса дека на крај пак ние ќе се бркаме со Јунајтед ... Од толку бедна сезона стигнавме до 2-ро место .. Дефинитивно и Арсенал не заслужуваат ни трето место а камо ли титула ... не ја гледав утакмицата цела, подгледнував по малце, гледав ел класико, али ајде честито победа, што да кажам друго ...

Изгледа си ќор штом со олкав фонт пишувавш :pos:

Е ај да му се множат... :)

NOT !
Играчов дава се од себе,ама не е веќе играч за Челзи.. Ни треба млад брз десен бек,нешто како Ричардс,ВДВ.

П.С Супер ти е аватаров ! :helou:

NOT !
Играчов дава се од себе,ама не е веќе играч за Челзи.. Ни треба млад брз десен бек,нешто како Ричардс,ВДВ.

П.С Супер ти е аватаров ! :helou:

Сега на лето ќе го шитнеме :)

П.С. Фала :)

Среќен Роденден на Давид Луиз и Микел,и на двајцата им е 24ти !

Наредни 2 меча ни се со Вест Хем дома и Тотенхем дома. Сакам да ги икривиме БЕДНИВЕ !

Ќутни бутни работава :icon_lol: како и да е, ова е реалната слика во пл, 2та најаки тима ќе се борат за титулата.

Следни 2 кола Вест Хем и Тотенхем :vozbud: Интересни натпревари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom