Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Што направија младите ?

Далеку од тоа дека Баерн се слаби, но не се ни толку доминантни за разлика од времето на Јуп.
Иако се супериорни во Бундес, имаат доста слабости.
Мартинез е 0 како штопер, среќа што Жеру е нуб, да беше некој побрз како Руни/Агуеро имаше партал да ги направат. Крилата им се многу понепродорни за разлика од финалето против нас.
Е сега лошо е против Гвардиола ако маваш на резултат и ако имаш црвен картон, бидејќи е мајстор за посед.
Ако се паднеме имаме големи шанси да пројдеме против нив, со добра тимска игра и позиционирање имаме пролаз. ;)

Јас највеќе се плашам од Реал, натпревар со нив само во финале. :icon_mrgr:

Исто ми е со кој и да се паднеме(ако поминеме), оваа година не очекувам да направиме нешто во ЛШ, повеќе надеж имам за ЕПЛ.
Следна утакмица: Астон Вила - Челзи, 15 Март Сабота; 18:30.

Пишав погоре што направија младите. 3-2. Полуфинале со Арсенал (што може да биде и полуфинале во ЛШ)

Баерн повеќе би го сакал во 1/2 финале, 1/4 финале е прерано за вакви мечеви :D Си останувам на тоа дека екипата што ќе треба да се избегне 100% е Реал. А и ПСЖ и Дортмунд не ќе биде лошо да се избегнат ама ај тоа не менува многу. Ако може да избегнеме некој од "фаворитиве" ќе биде добро. Јас го сакам подобриот од Олимпијакос-Јунајтед. (и сега како за инат Реал ќе ни се паднат)

Ама да расчистиме сите сфаќаме дека не сме дел од 1/4 финалето и ќе треба добро да се испотиме за истото.

Јас ептен сакам ПЛ да земеме. Во ЛШ само што подалеку да одиме, додека можеме.
И да,
Ама да расчистиме сите сфаќаме дека не сме дел од 1/4 финалето и ќе треба добро да се испотиме за истото.
Да не ни вадат муабети ако случајно испаднеме :D

ЛШ > ПЛ шо ве вртам

Една слика вака филмска за добар ден :свиркам:

1912086_10152265928439614_1142433617_n.jpg

Криво ми е што Тотнем го отпуштија АВБ..со него можеби ќе се избореа за место во ЛШ, а вака бел ден да не видат :@

Криво ми е што Тотнем го отпуштија АВБ..со него можеби ќе се избореа за место во ЛШ, а вака бел ден да не видат :mad:
Во Јунајтед ќе го земаат,пошто Мојс ќе си даде отказ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom