Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Море какво откажување од ЛШ ? За пивско банкарски куп ко Премиер да откажуваме ЛШ? Врне врне ! До крај !

City 1 - 2 Wigan
Mi se svigja toa, mnogu mi se svigja,
(y)

City 1 - 2 Wigan
Mi se svigja toa, mnogu mi se svigja,
(y)
Коментаров би го сфатил доколку играа во ПЛ. Не ни се свиѓа. Нас ни одговараше да победат и да имаат бар уште една плус утакмица до крај која ќе беше против Арсенал.

Па на крај краева баш ми е гајле дали Сити ќе играат уште 2 или уште 20 утакмици, глупо е да гледаш други екипи и да навиваш за други тимови. Стварно баш ми е гајле што ќе прават Сити до крај. Што ако победеа денеска и против Барса победат 3-0 кога ни можеме да ги изгубиме повеќето мечеви до крај и ништо.

Нормално дека најбитно е ние како ќе изиграме до крај. Ама полесно ќе се диши ако Сити до крај на сезона игра на секои 3-4 дена. Сега ако испаднат и од ЛШ, само ПЛ им останува.

Коментаров би го сфатил доколку играа во ПЛ. Не ни се свиѓа. Нас ни одговараше да победат и да имаат бар уште една плус утакмица до крај која ќе беше против Арсенал.
Mentalen sum, mislev premier liga e mechot.

ChelseaFootballCake.JPG

109!!! Уште многу, многу години да прославиме, и секако уште многу трофеи!

А утре и на Дрогба му е роденден. Знае некој на кој играч му е роденден на 12ти Март? За да знаеме кој да купиме во лето за да ни донесе уште некоја титула.

едит: Бредли Рајт Филипс, Јан Холовеј и Рон Џереми се родени на 12ти Март. Од овие кој може најмногу да ги кине противничките мрежи ?

Нели од 2004 постоиме,што е ова 109 години?
Рон Џереми!

10003407_10152261078384614_688884947_n.jpg

Тимот на Челсзи со пач за ПЕС 2004

Како прво среќен роденден мој најсакан , најмил , најубав , најдобар , најак , шампион ЧЕЛЗИ , не 109 уште 10000000000000000000009 да прославеш :)

1920554_736063389745303_1174067149_n.jpg

И среќен роденден мај нига ЕТО само успеси да те следат :)

Можно е,ама ај ќе кажеме 33 за да не испадне срамота дека 40 годишњак растура во ЕПЛ.

Можно е,ама ај ќе кажеме 33 за да не испадне срамота дека 40 годишњак растура во ЕПЛ.
Ќе испадне оти си ме заебал, ама Ето и растурање 2 различни поима. Ама ај да не ве замарам, бидете поздравени.

П.С. Знам и оти даде хет трик со Манчестер, ама реално 70% од головите му се безвеза. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom