Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за победата, си треба среќа некогаш, а денеска беше на наша страна.

Оскар - КАТАСТРОФА. Не знам дали имал послаба утакмица од кога е кај нас. Фали директна замена за неговата позиција, најмногу ради тоа да почне да игра како што и се бара од него. Вака се однесува како кур да го боли, и демек знае дека има загарантирано стартно место. Секоја ебана топка што дојде до него ја изгуби денес, 5 паса дали имаше точни, се друго безвезе.

Торес - се однесуваше како некое напиздено копиле, исфрустрирано, како демек дознал некој му ја ебе жената, и ајде сега на теренот ќе ја вади нервозата, ќе ја силува топката, ќе ја шутира од кај најде...глуперда...

А бе хет-трикот е believable ама 31 гол ? :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1393087604][/DOUBLEPOST]Бамфорд на полувреме го извадиле :D

Некој славел за победата на Челзи па од нигде му текнало на Бамфорд изгледа и лупнал рандом бројки :D

19 голови има.

Следната со Фулам сме играле. Тоа ќе биде зезнато. На тие мечеви се решава титулата. Баталете ова Евертон,Јунајтед,Ливерпул..против екипи како Фулам ако победиме ќе биде многу многу добро.

Мурињо после утакмицата кажа дека и Луиз и Микел имале ситни повреди и треба да се види колку ќе се фит за Галатасарај. Исто така и Оскар имал некоја повреда, не знам дали од денес или од претходно и најверојатно нема да игра во среда. А и Рамирес го мачело нешто и затоа не почнал од старт, ама после не му сметало па би требало да нема проблеми.

Во ЛШ сме без Матич и Салах и имаме по ограничени опции, а еве и неколку играчи кои ќе треба да се види дали ќе можат да играат. Ќе биде интересно.

It's Schurleman's time to shine:
Superman_shield.png

Сакав тоа да пишам. Вилиан да оди на 10ка, Шурле и Хазард на крила да се мењаат. Али некако мислам дека со Рамирес на крило ќе игра таму.

Вилиан на 10ка ? :unsure:[DOUBLEPOST=1393090808][/DOUBLEPOST]Ама да и јас очекувам Хазард лево, Ширле средина Рамирес десно.

<31902797_597877720306039_1885156851_n.jpg[DOUBLEPOST=1393094318][/DOUBLEPOST]- "I think the basis of our victory today was one of six players: Peter, four defenders and Matic".

| Jose Mourinho |[DOUBLEPOST=1393094394][/DOUBLEPOST]Azpi: John said that he touched the ball in the goal.1898014_675210162542879_1110252340_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom