Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Who needs a world class striker when you have Hazard? :D

Каков играч е Еден.Машина.Каква техника,брзина,шут,контрола на топка :cuc:Елеганција,милина да го гледаш.
А па кога ќе ми текне дека Барса и Реал дадоа по 100 милиони за Бејл и Нејмар :pos:

Мурињо - Мата.

Мата - најдобриот наш играч послединве две години.
Мурињо - најдобриот за нас тренер што го водел Челзи.

Мата не се вклопува во концептот на Мурињо.
Мата си оди од Челзи.
Оскар дава гол од слободен. Сите се уверија Мурињо со право го продаде Мата.

Челзи го победува Сити. Можеме без Мата.
Челзи игра добро. Можеме без Мата.
Челзи е прво место. Можеме без Мата.

Ако некој уште жали за Мата (со разлог) ќе биде тема за потсмев.

Според вас, МУРИЊО БОГ; се додека не почнеме со лоши резултати. Се надевам нема.

За сега, браво Мурињо.

Ги сонував нашите сабајле. Во Лондон сум бил, и се истовариле од автобус сите, спремни за утакмица, ама неам појма против кој, и сум стигнал некако до автобусот, последен излегол Ешли, сум му кажал ај да се сликаме, и тој демек брзам, а и не сакам да се сликам и ми се смеел у очи...педерче :D После тоа, демек наредени еден позади друг, Хазард на пред, Иванович позади него и натаму неам појма кој како, тргнале да влезат во стадионот, сум дотрчал до Хазард, и сум се сликал со телефонот, ама сликата некако матна излегла, па сум земал апарат, и после тоа нешто се десило ги запреле нашите играчи, дали полиција или нешто друго, појма неам, само 3-4 напред кои биле поминале и застанале пред стадион, а и замислете, јас со нив, цар. :D
И сме почнале муабет тука, пред стадионот, се сликаме пак, со Хазард и Иванович, со србинот муабет у пм, за што ли не, а замислете па и Хазард дофрлувал по нешто на нашо, демек знаел хахахаааа...
Ги пуштиле и другите и спремни за утакмица, влегле внатре, и поздрави со двајцата, гушкање, како бест френдс :cool: И после тоа шо да видам. Уклучувам апаратот, да видам сликите, ни една не била зачувана, еиии, едно тешко што ми падна...нервози, пцуење...хахахааа...и така. Малку се чувствував како мало дете додека пишував, ама ајде... :icon_mrgr:

1623764_527279130721150_1853772720_n.jpg

Од кога си отиде Мата,Оскар веќе не е тоа што беше.

Само да си кажам :D

Јас незнам што се замарате со Мата уште , или тепате време или си мачете мозок или незнам што ви е филмот. Па уште и на аватар го чувате :facepalm:

Не се замараме ние, него се чудиме како сте толку рамнодушни и неблагодарни.

Не сфаќам како е кога си патетичен и плачко по играч over club значи дека не си рамнодушен и неблагодарен.

Ни сум рамнодушен ни сум неблагодарен . Му се заблагодарив премногу го сакав играчот , али тој одлучи да си иде не јас . Посреќен ќе биде во друг и ќе освојува титули со друг клуб . Нека свири сега на фенерчето . А и зошто да не бидам рамнодушен и неблагодарен таков е фудбалот бизнис мораш да бидеш и ладнокрвен . А вие мислете уште на него , можете да почнете да навивате за Ман Утд или ако се пресели некогаш во друг клуб за друг и така натаму кај дува ветер таму. Се подржува тимот , нормално тимот се играчите али оние што остануваат не оние што си одат :)
Јас па незнам што коментирам уште на ова. Ако ви се плаче плачете јас уживам со сегашниов Челзи :свиркам:

За претходниот пост се шегував,а тоа што го носам на аватар е бидејки ми беше омилен играч. :)

Што има да му се биде благодарен се испичка и си замина, нека игра сега Интертото Куп, a Хазард ќе си ја земе 10-та заслужено.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom