Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
We play to win. Е добро е бар знаат нешто.

Освен Агуеро и Насри имаат Сити некој друг повреден ?

Тоа што нема да игра Агуеро е итекако добро за нас, се надевам дека Мурињо ќе знае да одигра фудбал од 19 век прво полувреме да не не наполнат уште у старт, па после преку контра се ранливи Сити, ќе им збрцаме некој гол.

Агуеро не игра,ама тука е Негредо.Инаку негде прочитав дека и Туре нема да игра,вистина ли е ова?

Ја пишав во фан-клуб Сити ми кажаа дека ќе играл така да им верувам на дечкит сигурно си го пратат тимот.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 02:59 ---
Шо бе диднт лив ап то итс експектејшнс? Ја па уште му кажувам дека Туре немало да им игра и во туѓ фан клуб прашувам..ма да и не си ти крив..експектејшнс..у мое време едино нешто што знаев е дека Кира Најтли добила Оскар за филм со балерини и имала лезбејска сцена ни трејлер ни ништо..дури после сфатив дека Кира Најтли не ни глуми у филмот.. а бе деца технологијава ве расипа.. :(

Ја пишав во фан-клуб Сити ми кажаа дека ќе играл така да им верувам на дечкит сигурно си го пратат тимот.
Шо бе диднт лив ап то итс експектејшнс? Ја па уште му кажувам дека Туре немало да им игра и во туѓ фан клуб прашувам..ма да и не си ти крив..експектејшнс..у мое време едино нешто што знаев е дека Кира Најтли добила Оскар за филм со балерини и имала лезбејска сцена ни трејлер ни ништо..дури после сфатив дека Кира Најтли не ни глуми у филмот.. а бе деца технологијава ве расипа.. :(

Да не си погрешил со фан клуб Милан?

Да не си погрешил со фан клуб Милан?

Не бе во Сити пишав... е сега добро не беше ептен љубезен дечкото али навикнат сум на такви одговори уште од кога им пишав во Јунајтед среде периодот кога им замина најдобриот фудбалер така да не е голем проблем :D

ХАХАХАХХАХАХА тука те чекав :pos:
Абе ти не си свесен како ми го раскажаа филмов, не знам шо демек е. Не викам дека е лош, еден од подобри филмови у последно време што сум гледал дефинитивно, ама повеќе очекував, не знам како и зошто, а и како го фалеа.:D
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 03:04 ---
Не бе во Сити пишав... е сега добро не беше ептен љубезен дечкото али навикнат сум на такви одговори уште од кога им пишав во Јунајтед среде периодот кога им замина најдобриот фудбалер така да не е голем проблем :D

И шо бидна за филмот, ќе јадам казнени? :icon_lol:

ХАХАХАХХАХАХА тука те чекав :pos:
Абе ти не си свесен како ми го раскажаа филмов, не знам шо демек е. Не викам дека е лош, еден од подобри филмови у последно време што сум гледал дефинитивно, ама повеќе очекував, не знам како и зошто, а и како го фалеа.:D
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 03:04 ---

И шо бидна за филмот, ќе јадам казнени? :icon_lol:

Со политички одговор се спаси малку :D Ај сега гуглај го Ането и ќе има надеж за тебе.

Со политички одговор се спаси малку :D Ај сега гуглај го Ането и ќе има надеж за тебе.

Тоа беа времиња со Ането на аватари, арно ме потсети.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 03:26 ---
Иначе за сите, поубо да го немате Змејски у пријатели на фејсбук, непријатни работи може да ви се десат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom