Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.860
- Поени од реакции
- 52.928
И што викаат нашиве и нивниве ?
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3647540/title/mourinho-we-play-to-win
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што викаат нашиве и нивниве ?
Ја пишав во фан-клуб Сити ми кажаа дека ќе играл така да им верувам на дечкит сигурно си го пратат тимот.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 02:59 ---
Шо бе диднт лив ап то итс експектејшнс? Ја па уште му кажувам дека Туре немало да им игра и во туѓ фан клуб прашувам..ма да и не си ти крив..експектејшнс..у мое време едино нешто што знаев е дека Кира Најтли добила Оскар за филм со балерини и имала лезбејска сцена ни трејлер ни ништо..дури после сфатив дека Кира Најтли не ни глуми у филмот.. а бе деца технологијава ве расипа..![]()
Да не си погрешил со фан клуб Милан?
Ја пишав во фан-клуб Сити ми кажаа дека ќе играл така да им верувам на дечкит сигурно си го пратат тимот.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 02:59 ---
Шо бе диднт лив ап то итс експектејшнс? Ја па уште му кажувам дека Туре немало да им игра и во туѓ фан клуб прашувам..ма да и не си ти крив..експектејшнс..у мое време едино нешто што знаев е дека Кира Најтли добила Оскар за филм со балерини и имала лезбејска сцена ни трејлер ни ништо..дури после сфатив дека Кира Најтли не ни глуми у филмот.. а бе деца технологијава ве расипа..![]()
Не бе во Сити пишав... е сега добро не беше ептен љубезен дечкото али навикнат сум на такви одговори уште од кога им пишав во Јунајтед среде периодот кога им замина најдобриот фудбалер така да не е голем проблем![]()
ХАХАХАХХАХАХА тука те чекав
Абе ти не си свесен како ми го раскажаа филмов, не знам шо демек е. Не викам дека е лош, еден од подобри филмови у последно време што сум гледал дефинитивно, ама повеќе очекував, не знам како и зошто, а и како го фалеа.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 03:04 ---
И шо бидна за филмот, ќе јадам казнени?![]()
Со политички одговор се спаси малкуАј сега гуглај го Ането и ќе има надеж за тебе.