Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Нема :) Онака ми текна.
Од сега почесто ќе ги менувам титулите на форумов :D

А и кога го отпуштија Ди Матео сите тука се нервиравме, за само неколку месеци подоцна навидум како да го заборавивме.
И така :)

Па најверојатно дека сме навикнати на тоа.
Еве нека биде дека не сакаме да отвараме стари рани.

Никогаш не го заборавив Ди Матео затоа ми седе во потпис . Ако беше така Бени ќе го имаше во потпис :)

Со тебе се карав за Челс(з)и? :D Поштуем шо напишале Челси, да се знае како е оригинално.

Скроз неоригинално и неточно. Специјално после тоа со тебе, баш по вторпат се консултирав со професор. Не само за овој збор туки и за некои други.

И за Вилиан. Тој е сестран во нападот, ама ќе игра десно крило. Затоа е доведен, затоа и Мозес е на позајмица пуштен. Не го планирајте во комбинации каде што би играл лево, аман.

И за Вилиан. Тој е сестран во нападот, ама ќе игра десно крило. Затоа е доведен, затоа и Мозес е на позајмица пуштен. Не го планирајте во комбинации каде што би играл лево, аман.

Јас баш мислам дека ќе ротира лево со Азар, а десно 2те плавуши

Вилиан оригинално се изговара Вилиан. На македонски е Вилијан.

Ако Вилиан се изговара Вилиан бидејќи неговото презиме така се вика оригинално тогаш и Челси се вика Челси бидејќи оригинално се вика Челси а не Челзи која што е македонизираната верзија од името.

Не ми се верува дека правам муабет за имиња во фан-клуб на Челзи.

А кој го пишал Вилиан лево овде? Јас мислам дека и таму и таму ќе игра, по потреба. Низ утакмица секако се мењаат цело време.
--- надополнето: 13 септември 2013 во 03:05 ---
А тебе сега драгонски или драгонскај да те пишуваме :icon_lol:
Глупости бе, пишувајте си како сакате, нема со тоа да се замарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom