Ама ме изнасмеа овја Чорбе, алал да му е. Цитирам: ne gledashe deka celo vreme se trgaja igracite od newcastle?
i tie znaeja deka treba celzi da pobedi more едноставно
i tie znaeja deka treba celzi da pobedi more едноставно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат ама венгер со деца го одржуваше тимот во врвот а анчелоти со деца како почнал ке го одржува од 9-15 местоYes of course...better than Wenger!
Ипсвич?Некако јако ми звучи..страв ми е да не не победат многу.
а кој е уствари трењер на челзи роман или карлоТебе дефинитивно не ти е добро, да не имаш температура или гледано некоја друга утакмица ?!
Карло на почетокот изјави дека верува во млади само затоа што така му беше наредено од Роман, општо познатно е дека повеќе практикува игра со стари и истрошени играчи и една иста формација кај и да иде.
Поради тоа сме таму каде што сме.
Ама ме изнасмеа овја Чорбе, алал да му е. Цитирам: ne gledashe deka celo vreme se trgaja igracite od newcastle?
i tie znaeja deka treba celzi da pobedi more едноставно![]()
drugarce gledam 16 godini imash i sigurno pojma nemash kako odi mestejneto i kako e.
ima vreme ce porasnis i ce recis deka taka e
rano ti e gledaj si cist fudbal i navivaj si
брат ама венгер со деца го одржуваше тимот во врвот а анчелоти со деца како почнал ке го одржува од 9-15 место
само не го свакам што му значеше тоа верува во младите и не му требаат нови играчи?
Точно така, само некој таков можи од врвно поставување на работите со лимитиран кадар минатата сезона да прај несфатливи аматерски глупости оваа сезона.Carlo Ancelotti... more than special?
))
Не го сфаќаш пошто нема шо да се сфати. Политичка фраза.само не го свакам што му значеше тоа верува во младите и не му требаат нови играчи?
Дали си ги читал изјавите на Анчелоти дека би сакал да има овластувања ко Фергусон, дека неговите овластувања во Челзи и збор воопшто не се вреднуваат? Неможам да барам по нет али има, ќе најдеш.а кој е уствари трењер на челзи роман или карло
да ти ебам таков трењер кое нема свое ја фино лепо ке му казеш газда ја неможам да играм да освојам титула со овие играчи или остај ги старите или купи ми нови или јас си одам(како што си направи мурињо)
него нормално да не е толку глуп и лако за пари
Дали си ги читал изјавите на Анчелоти дека би сакал да има овластувања ко Фергусон, дека неговите овластувања во Челзи и збор воопшто не се вреднуваат? Неможам да барам по нет али има, ќе најдеш.
Во Челзи е невозможно да се работи како тренер, посебно не успешно да се работи се додека е Абрамович газда. Тој вложил пари, но вложи и диктатура во Челзи, затоа и овој тим неможе да просперира и секоја година се повеќе и повеќе тоне од како замина Мурињо кој имаше далеку далеку поголеми овластувања. Но и тој замина зошто неможеше да ја трпи неговата диктатура, сите знаеме каков е Мурињо.
Роман ја направи чистката ова лето, не Анчелоти, читај ги изјавите на Балак. Роман нареди стил на игра ко Барселона, Роман е тој што диктира барсенолизација во структурата на Челзи и уште ред други работи. Сега ќе ме нападнете дека Роман е тој што го издигнал Челзи. Така е, сите сме свесни за тоа да сте ми живи и здрави али ретко кој е свесен дека Роман со неговата диктатура го води Челзи во колапс.
Анчелоти е добар менаџер, неговите успеси говорат сами по себе, проблемот е во тоа што Анчелоти нема доволно мадиња и подршка да подигнат бунт против Абрамович, да се избори за својот глас во тој клуб, да се спроведат неговите замисли во играта на тимот. Неговите должностите се од тоа што има да извади максимум, тоа тој и го прави, ама на лош начин, мора повеќе да ротира, да мења формација, можда ни фалат играчи за други формации али мислам дека имаме младинци кои за да се изборат за место во прв тим можат да ги покријат тие позиции.Оваа сезона Анчелоти е тотално изгубен пред се поради кондициската криза која не тресе и повредите, после поради немање на соодветни замени и немање доверба во младите(до негде и оправдано).
Оваа сезона отиде јабана, а со изјавиве дека нема да купуваме во Јануари е уште еден мизерен податок кој говори во каква финансиска криза е клубот..
Како сакаш да се буни тренерот ако ја нема подршката од играчите, а како да ја има тој подршка од играчите кога знаат дека тие не смеат да се дигнат на бунт бидејќи примаат плати од кои не ни заслужуваат ни П од плата. Секој си ги знае своите можности и за тоа си се свесни, арно ама лошо е тоа што не преземаат нешто да го променат тоа поточно да напредуваат во својата игра секој фудбалер поединачно.а кој е уствари трењер на челзи роман или карло
да ти ебам таков трењер кое нема свое ја фино лепо ке му казеш газда ја неможам да играм да освојам титула со овие играчи или остај ги старите или купи ми нови или јас си одам(како што си направи мурињо)
него нормално да не е толку глуп и лако за пари
Анчелоти вадел максимум, ама на лош начин? Знајш бре ти шо си напишал? :icon_bigg
Па вади на лош начин, со констатно играње на веќе истрошени играчи знаејќи дека се тие најдоброто што го има од играчкиот кадар наместо да пушта млади, дали сме сеа јасни ?Анечлоти вади се, само не максимум од овај тим.
А за неговата позиција во овај клуб, нема шо сега да дикутираме или да се жали, на сите ни беше јасно, а најмногу на самиот Анчелоти зошто тој е избор на Роман Абрамович - пошто е тренер, а не менаџер. И што по ѓаволите прави оваа сезона Анечлоти, то верувам на никого не му е јасно, ако во меѓувреме му свирнало дека сака да биди ала Венгер или Фергусон, тогаш се заебал, и не мора да го дозаебува и така заебаниот со тимот кој го има клуб Челзи.
Се нешто умира овај период околу Челзи... :raz:Чист пример е Кол.
Кога и да e,ќе умри на терен...а Анхолт....и тој умира на клупа.