Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај што сме дрва,па и немаме среќа.
14-1 во шутови беше,имавме и пречка и пак не дадовме гол.Тешка работа.Овие умрениве еден шут еден гол.
На Алекс,Дрогба и Рамирес се да им качам што имаат.Првиов дозволи да даде гол врсник на татко ми,вториов промаши еден зицер на почеток што аматер ќе го дадеше плус и некои други шанси,а третиов е тешко промашување.Ветрот што го дува и паѓа на земја,нека земе нека стави некој камен в џеб да не го одвее,озбилно.

Требаше 3-1 да ги водиме овие лигушиве,што според мене најтапа екипа се годинава во ПЛ,против која сме играле.
Тоа е тоа,пишите уште еден пораз,па ај наредна со Њукасл може ќе извадиме нерешено.
Само ми е криво,што сега маливе екипи си билдаат поени против нас,за жалење сме.

Ах Дрогба мајмун еден...како можеше таков зицер да промашиш...:tapp:

6xvi2q.jpg

Не знам дали е од маларијата или од нешто друго,ама мислам дека му замина времето.Лани го достигна зенитот,така да оваа година очекувајте да се влече по терен,исто како и денеска.

Не знам дали е од маларијата или од нешто друго,ама мислам дека му замина времето.Лани го достигна зенитот,така да оваа година очекувајте да се влече по терен,исто како и денеска.

Дрогба ? Ако мислиш за Дрогба...да,во право си.

На Bet 365 ни дале 4.00 коефициент од овој момент за победа. :pos:

Асален линк од адтхе имате?

Конечно еден убав дриблинг на Анелка. :icon_bigg

Нека влезе Какута на местото на Калу...

Денеска само Манчестер искористи Арсенал и Челзи воопшто немаа среќа

Еве шо дочекавме и овие да не победат дома по 30 години! Ако добро слушнав шо кажа овој...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom