Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како сме денеска, фаворити мои за освојување на ЛШ најубај? :pos2:

Да ви постирам една шега.
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...land-show-up-chelseas-overpriced-back-ups-now

there were some perfectly talented youngsters on the bench in Josh McEachran, Gael Kakuta, Jeffrey Bruma and Patrick van Aanholt
ВаОоОоО! Уште авторот да стварно да го видел тој „перфектен талент“, па да не ми биди мака.

The cheer that went up when the 17-year-old was introduced for the transparent Brazilian in Sunday was evidence that the Stamford Bridge faithful would agree with that.
Значи затоа МекЕки стварно вредел! Цел Стемфорд Бриџ дркал ко ќе се спомни МекЕк само, не мора ни целото име и презиме. Јас пак мислев белово наоколу магла е, то види шо било, од „активноста“ на Стемфорд Бриџ при спомнувањето на гласовите мекек.... :tv:

Како сме денеска, фаворити мои за освојување на ЛШ најубај? :pos2:

Да ви постирам една шега.
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...land-show-up-chelseas-overpriced-back-ups-now

there were some perfectly talented youngsters on the bench in Josh McEachran, Gael Kakuta, Jeffrey Bruma and Patrick van Aanholt
ВаОоОоО! Уште авторот да стварно да го видел тој „перфектен талент“, па да не ми биди мака.

The cheer that went up when the 17-year-old was introduced for the transparent Brazilian in Sunday was evidence that the Stamford Bridge faithful would agree with that.
Значи затоа МекЕки стварно вредел! Цел Стемфорд Бриџ дркал ко ќе се спомни МекЕк само, не мора ни целото име и презиме. Јас пак мислев белово наоколу магла е, то види шо било, од „активноста“ на Стемфорд Бриџ при спомнувањето на гласовите мекек.... :tv:
Колку се талентирани не знам али знам дека тоа ни е клупа и мора да се надеваме у нив...:tv::tapp:

Chelsea+v+Sunderland+Premier+League+oyRaJH4VPnul.jpg

Оваа слика е појака од сите мои јадења гомна заедно овде околу овај состав на Челзи - овде гледаме двајца играчи кои се пред умирање на терен. Ама кога велам пред умирање, мислам буквално ПРЕД УМИРАЊЕ.
Додека за нигеров афрички крива е болеста, заради која 95% сум сигурен дека НИКОГАШ ПОЈЌЕ нема да заигра салам ко шо се бара во клуб ко Челзи, за тој во позадина крива е свињата на клупа шо не можи да оспособи еден посран Ван Анхолт за игра против Спартак дома на пример.
Да не должам, овие двајца на сликава се главен приказ за состојбата на Челзи - состојба пред умирање.

Ман, ја виде одбрана на Челзи?! Босингва(година дена отсуство), Фереира(најголемиот труп во ПЛ), Иванович(веќе 2 сезони стандардно игра десен бек) и Кол кој не е баш во некоја добра форма. Исто беше лани со Манчестер Де Лает,Керик,Флечер,Евра и ги јаде 3 комада од Фулам и ајде сега местени се. Разберете веќе, во денешно време секоја игра фудбал и не значит дека секое изненадување е местено!

Е да си жив.Да не јадат веќе дека била местена.Нека сватат дека не е косовска лига ова,па ај ќе играме курот.

Абе само да ве прашам,знате кој беа најодиграните утакмици денеска во светот во сите кладилници? Баерн-1 Реал-2 Лион-1 и Челзи-1 знате во каква загуба ќе беа кладилниците ако испаднеа сите вака ?...............you know where I'm going with this one. :wink:
.............................и Вујко Сем....или некој сличен, тогаш рече: Нека биди Челзи! И БИ Челзи! ! !!!! ! Алелуја! :aplauz:

--- надополнето ---

Колку се талентирани не знам
Па еве гледаш, perfectly talented! :je:

Епа скоро сите играчи ни се 30 или над 30 годишни,кај и да е ќе умрат на терен.Кога викав ја дека требаат засилувања,тогаш Анчелоти викаше дека не биле потребни нови играчи.
Епа нека трпи сеа.Усвари тој нема да трпи,го боли ташакот,ќе трпат и ќе се нервираат фановите ко нас.
Тој ќе си земе плата исто и кретените што играат на терен,и кур не ги боли дали ќе тепаат или ќе изгубат.

Декември што ќе правиме не знам...:nesvest:

1.Everton H
2.Tottenham Hotspur A
3.Manchester United H
4.Arsenal A
Овде имаш три екипи кои играат во ЛШ, па според аналогијата дека годинава ЛШ сигурно освојуваме ко Ливепрул шо освојува ПЛ секоја сезона, нема да имаме проблеми во месец декември. :tv:

Епа скоро сите играчи ни се 30 или над 30 годишни,кај и да е ќе умрат на терен.Кога викав ја дека требаат засилувања,тогаш Анчелоти викаше дека не биле потребни нови играчи.
Епа нека трпи сеа.Усвари тој нема да трпи,го боли ташакот,ќе трпат и ќе се нервираат фановите ко нас.
Тој ќе си земе плата исто и кретените што играат на терен,и кур не ги боли дали ќе тепаат или ќе изгубат.
Ама ни малку не е битно шо викал Анчелоти, уште помалку е битно шо викаш ти. Ко шо ќе кажат „горните“, така ќе биди.
И не е проблем до годините бе чоек - Дрогба е готов заради болеста, а Ешли Кол ја има изиграно секоја ебана утакмица од стартов на сезонава и за Челзи и за Англија. Шо е страшно многу.

A heartfelt letter to Roman Abramovich :pos2::tv:
Мора да се проба со Микел поофанзивно, со неговата природна позиција, друго чаре освен купување нов играч за врска не гледам мада сумњам и дека Микел нешто ќе направи.

Кај ќе игра Микел офанзивно,кога не знае да шутне ко што треба.Вака кај што игра,таман е.
Тој и Чех годинава играат на солидно ниво,Чех крај краева е одличен.
Фантом знам дека ќе реагира,арно ама дали само видовте какви топки даваше во прво полувреме со Сандерленд?Во второ падна,исто како и цела екипа.
Како и да е,Микел е многу позрел играч од лани,и ја сум задоволен од него.

Кај ќе игра Микел офанзивно,кога не знае да шутне ко што треба.Вака кај што игра,таман е.
Фантом знам дека ќе реагира,арно ама дали само видовте какви топки даваше во прво полувреме со Сандерленд?Во второ падна,исто како и цела екипа.
Микел е голем талент, тоа што го уништи Мурињо е друга работа, сигурно кога би поработел на шутот многу би напредувал.
Микел ти е ала Ето што беше во Интер, да останеше Мурињо у Интер уште некоја сезона ќе се упропастеше и Ето.

Не е смешно, впрочем, воопшто не е смешно. Се шо е напишано, можи многу реално да биди вистина.

Шо да реагирам? Мојата реакција почна од фебруари сезонава. Уште да реагирам? Нема поента појќе. Особено не за оддени играчи.

Микел е голем талент, тоа што го уништи Мурињо е друга работа, сигурно кога би поработел на шутот многу би напредувал.
Микел ти е ала Ето што беше во Интер, да останеше Мурињо у Интер уште некоја сезона ќе се упропастеше и Ето.
Не е само Мурињо, ја би го пишал и Аврам тука.

Микел се препороди од кога дојде дебелиов,несомнено.Се надевам дека уште повеќе ќе напредува и дека ќе ора во иднина.
За разлика од новите Макелелевци(Рамирес).Па уште ја викав дека ќе го биде.Ми иде в земја да се пикнам.

абе другарче, убаво ти обајсни овој Фичоман, ти можда не ги пратиш нашиве муабети за агонијата во која се наојѓа Челси! Прочитај неколку страни уназад и се ќе ти биде јасно! Во моментов Челси е во голема криза, според мене највеќе кондициска. Играчите се преморени, а замените недоволно квалитетни! И за крај, да те прашам, кога си го видел овој Фереира да игра добро!? Него за тапан не го бива, а не за нешто друго!
Ахам, океј. Можеби и грешам, но со ваквата игра ми оставија таков впечаток.Не дека го пратам Челзи многу, ама ме зачуди играта и резултатот од тој натпревар :)

Ако не донесеме едно 3-4 играча во Јануари,отиде во неповрат сезонава.(Ако не отидеме во уште поголем минус во текот на декември каде играме мечеви со Тотенхем,Евертон,МенЈу,Арсенал,Марсеј и Болтон).Јас искрено и би ја жртвувал сезонава,доколку,но само доколку велам Анчелоти донесе неколку нови играчи во наредниот летен преоден рок.Чистката која ја направивме летоска беше добра,но не ја пополнивме најверојатно дупката која ја направивме со таа чистка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom