Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.852
- Поени од реакции
- 52.918
Малуда и Есиен одмараат или се повредени ?
Малуда има некоја ситна повреда. Би требало да е спремен за Ливерпул.
Специјални стримови за Давор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малуда и Есиен одмараат или се повредени ?
Каков црн МекЕкран бре? Ван Анхолт лево обавезно. И можеби Стуриџ место Анелка, то не мора. Толку. Точка.Есиен одмара,а Малуда имал ситна повреда.
Овојпат и те како го оправдувам Фантом.9 бодови имаме во групава,секако дека ќе сме први.Зошто МекЕкран и Стариџ не стартуваат стварно не знам.И Кол редно е да одмори една утакмица,зошто изгледа од замор игра како гомно последниве утакмици.
„Академијата на Челзи конечно дава резултати!“ :tv:Ќе ги стаи бе,што се секираш.Ама некаде кај 70 минута или во судиски продужетци,важно ќе поиграат.
И Рамче можеше да одмори бар оваа утакмица,за да цепи против Ливерпул,ама дебелиов не знам што мисли.
Ван Анхолт колку што знам изигра цел натпревар за резервите. Изгледа пак не е во план. Стварно незнам зошто мора со ваков состав да се игра.
Така можеби против Жилина дома. И тоа можеби, не сигурно. Против овие доволно беше Анхолт, чисто за да одмори Ешли Кол, јас мислам дека нема душа во него појќе.Јас би ги ставил и МекЕкран место Есиен, а Рамирес место Микел, и Какута место Анелка. Освен Ван Анхолт се разбира.