Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум разочаран што не дојде. Не вредеше да се дадат толку пари за некој кој што можеби немаше добро да се снајде во ПЛ. А и Стариџ, Борини и Какута ќе добијат повеќе игра сега.

Матеј Делач денес полни 18 години, и би требало да дојде до крај на август.

Нека си ебе матер у пичка и Нејмар и Пеле и селекторот.Толку сме очајни па овој параспуров ќе го молиме да игра за нас.
А за Хатчинстон многу ми е жал,повреда иста веќе неколку пати по ред,не е мала работа,но што е тука е...

Увек голманите од источна европа се појаки од овие западњациве...ко повеќе муда да имаат кога бранат или при ситуација еден-на-еден :wink:
Да бе, зато по секој еден врвен и помалку врвен клуб „врија“ од „источњачки“ голмани... Артур Боруч ѕвер! :icon_mrgr
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2128249,00.html

Хатчисон се пензионира!

Жално ептен,на само 21 година.А,му предстоеше светла иднина..
Изгледа има повреда како повредата на Ледли Кинг од Тотенхем и поради тоа не може да продолжи со професионален фудбал.
Можам да замислам како му е нему..
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2078568,00.html
28 јуни 2010 е датумот на овај линк од сајтот на Челзи.
Ко го прочитав ова, мене ми стана јасно дека еден од најталентираните дефанзивци ојде јабана. Поталентиран и од Тери секако по мое мислење, ама ко ќе нејќи, нејќи. Воопшто не сум изненаден шо се откажа, ама тоа никако не ја намалува горчината како еден голем талент отиде јабана.
Поздрав за потегот на Челзи, останува со работа во клубот и ќе биди поддржуван во понатамошната тренерска или докторска кариера.
BREAKING NEWS: #Chelsea target #Neymar signs new deal with Brazilian club #Santos
Ај наздравје.Не вреди да се фрлаат толку пари за играч што може да биде пофејл од Шевченко.
Фала богу, зошто ти е засилување ко си го имаш Анелка? И Калу.
Нека седи " талентот " во Сантос сега, прогнозирам дека никогаш нема да заигра за голем клуб.
Ќе заигра.
А и Стариџ, Борини и Какута ќе добијат повеќе игра сега.
Матеј Делач денес полни 18 години, и би требало да дојде до крај на август.
Ветар во магла ќе добијат шанса, ко Какута лани - 1 старт и 2 од клупа. Сезонава ќе има 2 старта и 2 од клупа.
Матеј Делач не доаѓа сезонава колку шо знам.

Пред да дојде Рамирес,дебелиот рече дека ке има 2 засилувања...Рамирес и уште еден :)

--- надополнето ---

Chelsea duo Frank Lampard and Didier Drogba were troubled by minor injuries after their match with West Brom, but both should start at the DW Stadium.
New signing Ramires could be included in the Blues' squad for the first time.

Пред да дојде Рамирес,дебелиот рече дека ке има 2 засилувања...Рамирес и уште еден :)

Можеби другиот беше Нејмар. Не верувам да има уште едно засилување.
Рамирес во средата уште немаше почнато да тренира со тимот. Незнам дали ќе игра утре.

was watching blues news on chelsea TV earlier and they said kakuta is 2weeks away from being able to play as is bosingwa and ramires wont be in the squad as he does not join up with the squad until 2morro(friday) and lampard and drogba are fit i think because they took part in full training so will be much the same squad

Значи Какута има мала повреда а ?

Анчелоти рече дека ќе купиме уште еден до двајца играчи,доколку се укаже можност,а ако не се укаже тогаш би бил задоволен со составот што го има.
Тоа го кажа пред една недела мислам.

Но,и покрај таа изјава,јас мислам дека младите сезонава ќе добиваат повеќе шанса,и дека Рамирес беше последен трансфер,за жал.

'I hope when they come to Stamford Bridge they don't expect always seven goals, it will be a tragedy for me and my team. I hope they come to support us and see the good football we play,' he responded, before sharing his team news before the weekend's game.
'Ramires came back this morning, he will train today, and will not be involved tomorrow. Next week he will be ready to play against Stoke and he will be involved in the match.
'Ivanovic had a little problem in his stomach and is fit and ready to play tomorrow.
'We are without Bosingwa, he will start to train with the team next week and maybe needs again two or three weeks to play. Bruma will have surgery this morning for a hernia, and Kakuta has a problem on his back.
'The other players are in good condition. Lampard had a problem before the match against West Bromwich on his ankle, but trained well, recovered well and is fit.'

Значи Рамирес ќе играл против Стоук,оваа утакмица ја пропушта,Ивановиќ имал некои болки во стомакот ама изгледа ќе играл,Босингва ќе почнел да тренира наредна недела,па за некое коло и тој ќе игра,и Лампард ќе биде спремен.

Пошто бев на одмор и не бев у можност да пишам за случувањата што се случија..
Прво, Со среќа нека му е на Рамирес, и да има успешни партии!
Второ, Уште на почеток сезоната ја започнуваме со 6-ка :), и се докажува дека Дрогба ни е зверотиња!
И значи само со Бенајун и Рамирес ќе останеме? Се шпекулира за евентуално засилување? И што бидна работата со Асмир, ќе го зимаме или ќе останеме со Хиларио и Трнот?

п.с Спор ми е нетот и неможам да отворам да видам, па затоа прашувам.

демек сител ги откупиле правата од спортски клуп и ќе пренесувеле од наредниот викент. дали некој знајт несто

Глупости, ќе имаше реклами на велико за тоа досега :)

Пошто бев на одмор и не бев у можност да пишам за случувањата што се случија..
Прво, Со среќа нека му е на Рамирес, и да има успешни партии!
Второ, Уште на почеток сезоната ја започнуваме со 6-ка :), и се докажува дека Дрогба ни е зверотиња!
И значи само со Бенајун и Рамирес ќе останеме? Се шпекулира за евентуално засилување? И што бидна работата со Асмир, ќе го зимаме или ќе останеме со Хиларио и Трнот?

п.с Спор ми е нетот и неможам да отворам да видам, па затоа прашувам.

Нејмар беше поврзуван со нас,остана во Сантос.Исто така се поврзуваме со полски голман,како резерва за Чех.
И да..само со Бенајун и Рамирес ќе останеме.

Брума ја напраел операцијата денеска во Минхен, за две недели, како и Какута и Босингва, треба да се врати во комбинација за игра.

Дечки прочитав негде дека ПЛ ќе ја давале на А2 од 4 коло
Имате некои информации за тоа?

0,,10268~8988379,00.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom