Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Увек голманите од источна европа се појаки од овие западњациве...ко повеќе муда да имаат кога бранат или при ситуација еден-на-еден :wink:

За што ќе има утре прес?

Иначе јас мислам дека дебелиов штом вика дека нема засилувања,нема ни да има.Рамирес беше крајното.
Шанса ќе добијат помладите како Брума,Анхолт,Стариџ,Матиќ можеби и Какута.

едит:видов..за иднината на овој.Утре ќе соопшти дека ќе потпише нов договор со Сантос и ќе биде новиот Пеле.
Дека нели Пеле таму играше па после отишол во Космос..е сега Космос не постои,после извесно време овој ќе оди во ЛА Галакси.

Ебате Пелето..

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2128249,00.html

Хатчисон се пензионира!

Жално ептен,на само 21 година.А,му предстоеше светла иднина..
Изгледа има повреда како повредата на Ледли Кинг од Тотенхем и поради тоа не може да продолжи со професионален фудбал.
Можам да замислам како му е нему..

Сега колку што видов....навистина жално :(...немаше иднина за него...повредата му беше мн лоша...

BREAKING NEWS: #Chelsea target #Neymar signs new deal with Brazilian club #Santos

Ај наздравје.Не вреди да се фрлаат толку пари за играч што може да биде пофејл од Шевченко.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-Chelsea-Brazilian-wonderkid-stay-Santos.html

Скрши глата ебате преценетиот...
Ме нервира тоа што ја дупевме работата со него колку време,и на крај пак со к‘рот в раце,ко по навика.

Сега мора да се фокусираме на друг играч,мада тоа нема да се деси.
Да е паметен дебелиот да го земе Агуеро,ама..

Да се надоврзам со Стефан и мислењето на Фантом..
Мене усвари најкриво ми е тоа што изгубивме време со овој,наместо да се насочиме кон некој друг,подобар и поевтин.
35 милиони Меси не вреди што се вика,ова котлево толку бара..

То е тешка сапуница, со Нејмар.
Јас на пример мислам дека не е до Сантош ништо, туку копилето и неговите се обидуваат со искористување Челзи да истераат нов побогат договор од Сантош. Тоа сценарио е поцрно за Челзи и од можноста Сантош да одбие нова понуда.

:cuc::cuc::cuc:
Во право беше :)

Епа му ја полнеа главата Пеле и Рубињо.Ај првиот бил нешто на времето,а овој вториов лузеров од кривогледност јаде гомна.
Дај нека го земат Лукулаку.За 10 години напаѓач звер ќе имаме.
Али толку за тие пари излеа.

Мислам дечкото (Нејмар) Добро ќе си поминеше во Челзи со оглед на тоа што му ги дигнаа акциите толку. Но, сепак тоа е негова кариера и негов живот па нека прави што сака.
Напред Челзи!!!

Нека седи " талентот " во Сантос сега, прогнозирам дека никогаш нема да заигра за голем клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom