Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали видовте Џон Тери што направи,кога шутираше тој СЛовенски напаѓач неможеше со ништо друго појде со глава да ја вади,значи најбољи дефанзивец за мене и секако заслужува да е капитен на репрезентацијата.

@fantomX

Англиската граматика излезе од линкот што го постира некој, каде е цитиран Силва како вели IT WOULD BE (great да го носи дресот на Челзи)

Па поентата ми беше има разлика од Би било, и Ќе биде.

п.с. Е сеа колку е релевантен изворот тоа е друго

Ако го земеме Силва супер ќе биде...еве Валенсија се решила да ги продаде ѕвездиве(сепак нели во голема криза се и тие),така да Виља веќе си отиде,Мата денес пишувало во шпанските весници дека веќе потпишал со Барса,па не верувам дека Силва сам ќе остане да ја држи Валенсија...мора да се реагира побрзо пред некој друг да ни го земе пред очи :)

Дали видовте Џон Тери што направи,кога шутираше тој СЛовенски напаѓач неможеше со ништо друго појде со глава да ја вади,значи најбољи дефанзивец за мене и секако заслужува да е капитен на репрезентацијата.
Баш јас сега тва сакаах да го кажам. Алал му вера! Да си го чувате :)

Имам некое чувство дека Силва нема да дојде во Челзи туку ке иде во Шити..

Ваков дефанзивец нема да се роди ни за 100 години...Каква само пожртвуваност... ѕвер ѕвер ѕвер !!!

Ете го мојот бе!

Ваков играч ама ИЧ не му треба на Челзи,ИЧ!

Месут,брате:cuc:

terry.jpg

Дури игра, игра. После в музеј. Со се сликите вакви.
Не сакам ни да помислам еден ден да е менаџер на Челзи.

ќе го земаме бориело а? и шо после со него? ќе се бориме за горната половина од ПЛ?

Не го земаме Бориело бре, нема земање напаѓач со врвни ни помалку врвни квалитет, ни па скап а дудук ко споменатиов. Калу ќе игра појќе. Како и Стуриџ.

Извор за дровото е италијански Медиасет. Телевизијата на Берлускони.
Шо значи дека стариот дудлач нешто мумла, му требаат пари.

Или Агуеро или сосема некој друг,што немаме ни идеја дека би можел да дојде во Челзи..за напаѓачиве зборам.

А,за везњаци Силва,Озил или може да не изненадат со Милнер.Мада за последниов го сменив мислењето,и сега тврдам дека е обичен просек и ништо друго.

Мене ми е најмногу криво за Глен Џонсон...го имаа и така лесно го пуштија.Уште од тинејџер во Челзи и потоа да го дадеш во Портсмут за денес да биде еден од најдобрите десни бекови во Европа.Многу е подвижен и креативен,а ние нон стоп се мачиме со десната бековска позиција,ќе ги играме Босингва и Иванович а квалитетните ќе ги оставаме за други!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom