Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ич не ми е гајле колку пари ке фрли Роман...тој од џебот ке ги дај не јас...:toe:
Абе тој ке ги даде не ти, ама нема секое лето по 100м да дава тој.
Затоа треба да се мисли долгорочно, а не краткорочно :helou:

Гледав кај резервите, а поизразено е кај младиве сега гледам - се оди на напаѓачка игра со посед на топка .

Били и Конор Клифорд браќа се ?

Еден напад,еден удар - гол! :nesvest:

Били и Конор Клифорд браќа се ?
Не. Конор е уствари и Ирец, Били англичанец.

Бем му матер Вила, ко искуството на Балак, Белети, Фереира и Деко заедно во едно собрано... :icon_mrgr

Шо се дешава бе момци?
Бавен ми е нешо нетов, неможам да гледам...

Се гледа оти Дермот Друми (тренеров) од Арсенал е дојден, бескорисно пимплање само. :tapp:

Гол во гости - правилото не важи, кој тепа го освојува купов. Ако е нерешено не сум сигурен, ама мислам прво продолженија, па пенали.

Шо се дешава бе момци?
Бавен ми е нешо нетов, неможам да гледам...

0-1 за Вила...од една единствена акција гол дадоја...нашите цело време ја имаат топката па се надевам бар на полувреме да биди 1-1...па во второ уште 1-2 да примат :smir:

Играл и мојот омилен лик од овие, Алиу Каби Џало, Португалец со потекло од „Богзнајкаде“, иден Еузебио во трета или четврта англиска дивизија. :vozbud:

Џефри му е мајката денеска, пак ко некни....

Брума сегде го има...:vozbud: Ќе биде играчиште од него...:tv:

МекЕкран, исто голема моја надеж, катастрофален. Пред година дена со 16г. поарен беше.

Нашите ја држат топката, ја имаат играта за око... завршница... забораиле у соблекувална... :) A добри пасови и пробиви имаат. Штета...

Нашите ја држат топката, ја имаат играта за око... завршница... забораиле у соблекувална... :) A добри пасови и пробиви имаат. Штета...
Абе ѕверон од нов Ибра напред шо игра е чудо, зато така. Богами е ко Златко, слабо по трчањето.

Ау, Брума бил натскокан за голов. Лоша работа....

Колку што успеав да изгледам (некои 5 мин.) доста добро играат!!! Браво, браво.... на моменти ги помислив старциве и се изначудив што се толку растрчани :pos2: Најмногу ме бендисува стилот на игра што им го форсира типот од Арсенал што го спомна ФантомХ :tv:

Колку што успеав да изгледам (некои 5 мин.) доста добро играат!!! Браво, браво.... на моменти ги помислив старциве и се изначудив што се стил на игра што им го форсира типот од Арсенал што го спомна ФантомХ :tv:

0,,10268~7598838,00.jpg

ако можи некој да ми кажи отприлика колку лимит се троши на 1 гледана утакмица на нет?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom