Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неписмени.Не знам ни кој уопште ги чита.Килави идиоти,пристрасни,искомплексирани.
И би ве замолил веќе да не коментираме за мечот со Манчестер.Победивме на Трафорд,завршена работа,крај!

Иначе,среќен Велигден на сите православни верници на фанклубов,се најубаво.:smir:

Знаеме за спорт денес дека се неписмени. Да беше на друго место ај да речеш , ама спорт денес пишале или фан на Манчестер кажал исто ми е.

COME ON BLUES!!!!!!!!!!!!!!!!!COME ON CHLESEAAAAAA!!!!!!!!!!
:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Знаеме за спорт денес дека се неписмени. Да беше на друго место ај да речеш , ама спорт денес пишале или фан на Манчестер кажал исто ми е.

Што те боли стојко бе,нека кршат глава ако сакаат...Уживај во победата...:tv:

Сега гледам дека Ливерпул изиграле нерешено. Сити има натпревар помалку и ако на тој победи ќе биде 7 бода пред Ливерпул. Ако таа предност ја задржат до натпреварот помеѓу Ливерпул и Челзи , тогаш Ливерпул ќе нема шанса за 4 место , а со тоа и ќе нема за што да се борат. Епа сега оние што мислат дека Ливерпул ќе бидат опасни поради борбата за 4 место , нека се молат да кикса Ливерпул уште.:wink:

Јако е ова ако ви биде за следна сезона!
untitledcfc_away_3_10-11_20100402_1760134716.jpg

Среќни Велигденски празници на сите! И Христос воскресе!
rvh5b8.jpg

Требаше Оби Микел поназад да го ставам малку, а Лампард понапред, али мање битно „пилињата“ може да се прилагодат на новите места :icon_mrgr

Ја викам да се бојкотираат овие говнава аматерски од спортденес на форумов ... :tv:

Бубалките иначе се судиите.. Немав уште едно големо пиле за да го ставам Анчелоти хехе. :)

Што знам...мене дресот убав ми е...баш е интересно со линијата :toe:

Одличен е новиот дрес, многу ми се допаѓа, би направил сериозни напори да го земам. Тој што го имам сега е доста стар, Autoglass кога беа спонзор :) редно е да се подновам.

Не прокоментирав за победата, но и нема потреба од тоа, фановите на јунајтед можат да плачат колку сакаат, победата е заслужена како солза. Сакаат резултат а не создадоа ниту една шанса. Чех комотно можеше цигара да си запали, или сендвич да порача, може и пица. Бевме подобри, победивме, тоа е тоа.

конечно се прибрав дома да пишам и јас мое мислење
челзи изигра одлично и тоа во оглед дека играа во гости и манчестер беше фаворит за победа,70 мин игравме супер имавем посед кој беше доволен да се умртви играта на јунајтед кои не создадоја ниедна шанса во првите 70 мин
одличен гол на кол ,тоа ми се допадна што постигна многу важен гол за нас,можеби абрамович ќе му понуди нов договор но за тоа има време за дискутирање.
во врска со судењето јас сум тотално разочаран од дин кој во првото полувреме не виде 2 чисти пенали,1 за челзи и 1 за јунајтед,искрено пенал врз бербатов немаше никаков лампард ја собра топката прво па потоа можеби имаше ситен контакт за митко да падни на земја:toe:
второ полувреме кога почнавме свесно да се повлекуваме, дрогба дава гол што е чист офсајд(ова го пишувам да не мислат фановите на јунајтед дека не сум објективен) и потаоа дава македа гол со рака
во секоја ситуација кога дин ќе го оштетеше ман. ју. ја компензираше со тоа што во иста мера ќе го оштетеше и челзи
најреален резултат беше 0-1 за челзи и јас така ќе си го сметам
одиме до крајот за титулата :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom