Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе само овој ќе им го учука,дај и ја..Еве ви го наааа!

:pos2:

Хахахааа:pos2::pos2::pos2:. Па и не е далеку од вистината.:pos2::pos2::pos2:

36961877.jpg

Закон!

Солидно, солидно. А Бога ми и мудро! :D

^ Браво браво, добро сценарио :icon_lol:

видете го ова

Ова веќе е патетично.Се прашувам зошто не можат да прифатат еден пораз?

На вториот гол,солзите на очи ми беа,се убив од викање.Грлото ми е црвено како....:tv:

Ајде момци нека ни е честита победата. Одлична игра на Малуда, кој е во врвна форма и се надевам дека ќе продолжи вака да игра. Околу спорните ситуации би ја искоментирал онаа кога Парк беше фаулиран, но, ако видов убаво, на самата линија. Да додадам дека за голот на Дрогба ич не се радував бидејќи претпоставував дека се наоѓаше во офсајд, а бев зачуден кога истиот не беше досуден.

Сепак, денешнава победа не значи дека ја освоивме титулата и не треба да се опуштаме. Мораме да победиме во најмалку 4/5 натпревари кои останаа. За најтешки ги сметам гостувањата кај Ливерпул и Тотенхем.

Лееее сликава :pos2::pos2::pos2: John Galt лее како си ме насмеал се пукнав од смеење.:pos2:

Секоја чест за приказнава со сликиве, уште се смеам :pos2::pos2::pos2::pos2:

а за групата на фејзбук :pos2::pos2::pos2:

Ај прво честита победа се надевам ваша е титулата.:helou:
Инаку Џон Тери хахахах:pos2::pos2::pos2: јас че им ги ебам жените :pos:

Ете да речеме дека многу ги заеба у борбата за титулата,но можеби им ја одзеде е претежок збор..Тоа може само да е пишано во афект,од нервоза за поразот и слично...Јунајтед можеа со подобра игра и да победат,можеа и да победат на сите други натпревари што ги кикснаа,ако играа подобро.. Пак ќе речам,можеби и слична ситуација со Овребо,но и вие тогаш му рипнавте на Овребо и заборавивте се друго,шансите што ги промаши Дрогба,црвениот на Абидал ако не се лажам и дека едно 20-30 минути или колку беа игравте со играч повеќе на терен,па можевте да ги нападнете и да го решите натпреварот..Но ете,рипнавте на судијата,слична ситуација..А титулата уште не е изгубена,има шанса знаејќи дека ова е фудбал,но факт е дека Челзи е фаворит сеа,без разлика што има 2 тешки гостувања до крај,оние домашните барем сигурно ги тепаат..:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom