Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај со среќа...на лето имам само една желба,Агуеро!:smir:и евентуално некое крило или CM/CAM...

Па толку стар е веќе...не можи сите 90 минути да ги одигра на ниво..замор има..:toe:

Па толку стар е веќе...не можи сите 90 минути да ги одигра на ниво..замор има..:toe:

Готов е ќе се врати Португалија да ја заврши кариерата мислам дека и од репрезентација се откажа..

Значи вака, според ова....

.... очигледно е дека Тери и Иванович ЌЕ ИГРААТ в недела (ако нема нешто непредвидено, се разбира).

Околу Какута, имаме даено едно милион до два фунти отштета, а со оглед на 800те илјади кои беа пресудени во казната на ФИФА + околу 300000 за Какута и 4-месечна суспензија за него + некупување на играчи во наредните два трансфер-периоди.....логично е што вака заврши.
Сега уште да напредува Какута ко шо треба, и се е таман. :toe:

Епа шом играат тогаш шансите се повеќе на наша страна.

Иако мислам дека од играњето на Тери може или многу да добиеме или многу да изгубиме.
(у превод, или ќе е деконцентриран и нема да знае топката кај е, или пак ќе дае некој спасувачки гол со пушетемикуровновинари фаца)

Ако играат овие двајца,има да ги утепаме,верујте.
Исто како првата утакмица..ако не играат тогаш ќе има проблеми.

Ај со среќа...на лето имам само една желба,Агуеро!:smir:и евентуално некое крило или CM/CAM...
Со истите пари ќе купиме квалитетни стопер, крило/плеј и напаѓач.
Млад и недозреан е, и нема играно англиски фудбал.

Ако играат овие двајца,има да ги утепаме,верујте.
Исто како првата утакмица..ако не играат тогаш ќе има проблеми.

Абе и двајцата се дефанзифци , а и не примаме многу голови. Ја појше се плашам да не има проблеми со давање голови.

ПС. Само контри , и крилна игра.

Стефан..
Дидие Дрогба,повеќе не сакам да зборам..:tv:

Да да , Дрогба , ама само 1 дае против Хал. Не викам дека не е добар ама можда уште малку му треба да се уигра у Англија , после купот во Африка.

Да да , Дрогба , ама само 1 дае против Хал. Не викам дека не е добар ама можда уште малку му треба да се уигра у Англија , после купот во Африка.

Па што сакаш бе треба да и другите да играат подобро неможе Дрогба сам ;).

Па што сакаш бе треба да и другите да играат подобро неможе Дрогба сам ;).

Е тоа да , имаш право. У последно време имаме проблем со мотивација. Е сеа се зависи од тоа кој ќе игра против Арсенал. Ако играат Балак и Деко , тешко нас , а ако играат Ешли и Џо , тогаш друга прича.
Не се Деко и Балак за по 2 натпревари неделно.

Мислам дека тие двајцата ќе играат,оти Руни наш 5-тиот жолт го доби со Хал(1:3),а ги изигра сите натпревари што следуваа потоа...

Иначе за многу слаби ги сметате Арсенал,сепак тие се Арсенал и не се за потценување..:smir:

Oooooooooo...Бане и Тери ќе играат....ооооооо..ги жалам арсенал:pos2::pos2:...кец чист е оваа бе другарчиња:pos2:....
Едно питање....Каде е Ешли???Ќе игра ли со Арсенал???..Пошто знаеме каков удел има во играта...

Мислам дека тие двајцата ќе играат,оти Руни наш 5-тиот жолт го доби со Хал(1:3),а ги изигра сите натпревари што следуваа потоа...

Иначе за многу слаби ги сметате Арсенал,сепак тие се Арсенал и не се за потценување..:smir:
Само неколку членови на фан клубов, не сите :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom