Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу мислења се избришани али ај нема везе.
Иначе БСК изгуби од Алжир вчера 2-3 на продолженија и Дрогба и Калу кај и да е ќе се вратат од Африканскиот куп:vozbud:

Конечно форумов да работи.

Брег на слонова коска вчера ептен се избрукаа. Ама и без африканците добро ни оди. Мислам дека Дрогба некако кога се заедно со Анелка , ко да ја кочи играта , или се лажам. Инаку Есиен е подобар , Џо највероватно ќе остане. Сега следува еден тежок период кој ме потсеќа на Декември. по 2 натпревара секоја недела. Против Престон , добро одигравме , ама мислам дека играчите некако не беа ич мотивирани. Доколку тоа беше натпреварот против Бирмингем ништо чудно и да изгубевме. Лампард само превентивно искочи , мислам дека ќе биде добар за у среда. Добра вест што и Арсенал се исфрлени од ФА куп па , сеа единствени конкуренти ни се Сити , а следно играме со Кардиф.

Ќе доаѓа Дрогба за Бирмингем ?

Измена : Тек сеа глеам , дека 3 гол на БСК воопшто не е од офсајд. Баш штета што изгубија на таков начин. Во секој случај , не требало да се опуштаат многу. Требаа да тепаат за 90 минути , а не да губат во продолжение.

Мн мислења ги нема...али ај здравје!

Следен противник во Фа Купот ни е Кардиф ::D:

Менаџерот на Chelsea, Carlo Ancelotti се труди да потпише со Adam Johnson од Middlesbrough за 5 милиони фунти, според магазинот People.

:)

за мене на алекс е најдобар против ливерпул!
Абе Деко дал гол?:icon_mrgr:buum:

Белети против Мидлзброу
Алекс против Ливерпул
1/3 се на Лампард :)

Анчелоти го сака Бензема
Анчелоти го сака а и Џон Галт го сака (веќе 2 години)

Иванович: Среќен сум во Челзи
:smir:

Ова може да биде крајно зезнато
Имаше пред неколку дена и на 24фудбал истата информација

а јас па сношти видов оти тепале коскаџиите
они озгубиле
супер
Во 90та минута погоди Кеита за 2-1, во 92ра Алжир изедначи. На продолженија 3-2 за Алжир. Во продолженијата и судијата имаше појќе кондиција од цел тим на БСК. :kesa:

Мислам дека Дрогба некако кога се заедно со Анелка , ко да ја кочи играта , или се лажам.

Ќе доаѓа Дрогба за Бирмингем ?
Дрогба се враќа на прекини, и се тепа ко ќе сме во напад. Во спротивно воопшто не се труди да учествува во играта. Ама затоа пак ко ќе треба гол, нема многу мислење.
Не би требало. В сабота да, барем на клупа.

Анчелоти го сака Бензема
Анчелоти го сака а и Џон Галт го сака (веќе 2 години)

Иванович: Среќен сум во Челзи
:smir:

Ова може да биде крајно зезнато
Имаше пред неколку дена и на 24фудбал истата информација
И fantomX го сакаше Бензема дури и појќе од две години, ама сега ситуацијата е малку поинаква. Море малку појќе е поинаква.

А fantomX ко велеше дека Тери и Лампард не треба да добијат толку богати договори? Балак исто, Кешли Кол.
Абе не, шо ми било мене гајле, Абрамович давал пари. Сега ако бара и Џо, Шмуљо ваков или таков, можи комотно да бара појќе од Балак. Шмуљо, колку и да го нејќам, годинава Анчелоти го напај главен плејмејкер во Челзи. Арно и Иванович уште шо не бара, инаку сибаломајката. Ама ќе бара, и тоа во блиска иднина. :toe:

По вторпат го гледам Оби Микел за Нигерија на поистурена позиција на средината, CM или AМ, така нешто. Пак не е нешто поарен. Стварно не знам шо бидува од него, а штета, талентиран играч е.

Шансите да дојде Бензема се 0,така да не се надевајте...

Шансите да дојде Бензема се 0,така да не се надевајте...
Нишо не ме чуди од Перез.
Игуаин добива шанса пред Бензема, а нон-стоп се поврзуваат кралевите со трансфер на некој напаѓач (Руни, Виља поодамна, Агуеро ако не се лажам и др) Така да се е можно

Во 90та минута погоди Кеита за 2-1, во 92ра Алжир изедначи. На продолженија 3-2 за Алжир. Во продолженијата и судијата имаше појќе кондиција од цел тим на БСК. :kesa:

Дрогба се враќа на прекини, и се тепа ко ќе сме во напад. Во спротивно воопшто не се труди да учествува во играта. Ама затоа пак ко ќе треба гол, нема многу мислење.
Не би требало. В сабота да, барем на клупа.

И fantomX го сакаше Бензема дури и појќе од две години, ама сега ситуацијата е малку поинаква. Море малку појќе е поинаква.

А fantomX ко велеше дека Тери и Лампард не треба да добијат толку богати договори? Балак исто, Кешли Кол.
Абе не, шо ми било мене гајле, Абрамович давал пари. Сега ако бара и Џо, Шмуљо ваков или таков, можи комотно да бара појќе од Балак. Шмуљо, колку и да го нејќам, годинава Анчелоти го напај главен плејмејкер во Челзи. Арно и Иванович уште шо не бара, инаку сибаломајката. Ама ќе бара, и тоа во блиска иднина. :toe:

По вторпат го гледам Оби Микел за Нигерија на поистурена позиција на средината, CM или AМ, така нешто. Пак не е нешто поарен. Стварно не знам шо бидува од него, а штета, талентиран играч е.

Балак слободен играч, така да реално е да зема голема плата.
Лампард е икона на клубот, и овде се е јасно.
Ешли Кол ни е еден од најдобрите поединци (исто и Анелка и Бане)
така да мислам ако им се даде на Бане и Анелка по 20тина иљади повеќе нема да му се скрши ку*от на Абрамович.

Нега ги шитнат Фереира и Деко, имаме замени во младинскиот погон:smir:

Балак слободен играч, така да реално е да зема голема плата.
Лампард е икона на клубот, и овде се е јасно.
Ешли Кол ни е еден од најдобрите поединци (исто и Анелка и Бане)
така да мислам ако им се даде на Бане и Анелка по 20тина иљади повеќе нема да му се скрши ку*от на Абрамович.

Нега ги шитнат Фереира и Деко, имаме замени во младинскиот погон:smir:
Џон Тери и Френк Лампард шо сака нека биле, 150-160 неделно е премногу. Исто и Балак со 130, Кол исто.
Веројатно не е нивна вина целосно, ама две сезони само со еден ФА Куп, и ваква сезона каква шо имаме да не се можи да се избега напред пред Јунајтед и Арсенал....не ги заслужуваат парите, па макар и Тери да е спремен глава пред автобус да клај за победа, како што има изјавено Џо Кол.
На Абрамович можи да му се скрши ку*от само на Дарија „Даша“ Жукова на грешка, а околу парите, Платини е неспособен да ги блокира клубовите кои не работат во позитива и се со долгој моментално од ЛШ, но можи да постави регулатива за иднина. А Челзи со такви пијавици нема да обезбеди самоодржливост, па макар успеал да го продаде името на Стемфорд Бриџ и за 25 милиони фунти по сезона, а не 10 или 15 ко шо планирал Гурлај.

За на лето!
Белети,Фереира,Деко,Малуда,Балак(годиниве го тепаат) и евентуално Калу и Џо Кол(ако не го продолжи овој договорот)..овие да си заминат.
Еден креативец во среден ред,еден напаѓач и едно добро крило..и ќе бидеме топ.
Плус младиве,Стариџ,Борини,Какута,Хачисон,Брума..Мансиен ќе се врати.

За на лето!
Белети,Фереира,Деко,Малуда,Балак(годиниве го тепаат) и евентуално Калу и Џо Кол(ако не го продолжи овој договорот)..овие да си заминат.
не очекувам мн. од него,многу лапа црвени картони,и незнае да исчисти добро.го гледав против македонија,нонстоп кога ќе чистеше со глава топката завршуваше кај нашиве играчи.така во ЕПЛ тешко:toe:

иначе дај да видиме головите против престон?:salut:

За на лето!
Малуда не, Калу не (иако многу сакам). Џо и Балак не знам. Деко препорачливо. Белети и Фереира секако аут.

Мансиен ќе биди вратен самo ако не дојди добра понуда за него. Не е толку добар, колку шо е дете на Челзи, ќе ни треба бидејќи УЕФА од 2011 мислам бара по 4 или 5 играчи во листата за ЛШ кои имаат наполнето 21 години, и најмалку три години биле во Челзи додека наполниле 21на. Тери, Мансиен, Ван Анхолт, Хачинсон, Мелис....и пак сме на раб - ако нема „земјотреси“, и остани Анчелоти (иако ова ќе да го планира друг (Арнесен)), вака е работата. Но, прашање е кој од овие стварно ќе заигра, плус Какута, Борини и Брума кои тогаш би имале по 20 години.
Ди Санто одамна е „заминат“, искрено и не бидува салам страјкер од него, иако очекував спротивно. Со тоа изгледа отпаѓа и Миро Сточ, иако ќе заивиси многу од неговите игри, можи и да се врати.

За на лето!

Зашто бе да си одат овие???:lud::lud::lud:
Тие што ги наброја да,али овие 3-ца НЕ....
+ добар голман јас би рекол...Шеј Гивен:wink:
Крило би можел Ешли Јанг(играше крило овој)?
А кретивец шо знам.....
:tv:

Пред околу една минута, Шифоњерко наш, на центар на терен во трчкање успеа да се втурни малку во судијата, иако не се бореше ни за топка, ни пак имаше противнички играч околу него. Каква „концентрација“ чудо едно. Страшно. :toe:

А кретивец шо знам.....

Евентуално пишав,ако читаш.
Затоа што едниот е просечко,а другиот може и да не го продолжи договорот.
За Малуда не ни сакам да коментирам.
Ешли Јанг е солиден играч,со преголема цена..односно ептен е преценет.
Штом така нека седи во Астон Вила и нека крши глава.
Ја ако би земал крило би размислувал за Ди Мариа,Диего Капел или некој така помлад кој би можел да биде добар..има и други,али во моментов не ми текнува.

А кретивец шо знам.....

Па за Џо кол многу шпекулации фучеа па не ни чудо да замине.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom