Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ми ксне од мандалово жабаров..
Ако ни закачат забрана за трансфери на лето,тогаш курот ќе го јадеме..

Арно рече Џон Галт ако го земеме Јакинта ќе се загрози местото на младите за влегување во прв состав...:jaj:

Утре сигурно не дават на Сител во 13.45. Но постои можност цело коло да биде одложено поради лошите временски услови во Англија.

не се знае. не знам каде е хал. ако е блиску до лондон не би требало да одложат. ако е во погорниот дел на англија може и да одложат

Абе зимава ќе издржиме 1 месец ама ако ни ја залепат забраната за трансфери е тогаш ќе го пушиме со пола состав од 30 и повеќе години
Абе дрво е Малуда ама да го даеме за Јакинта и +7 милиони...
Може ако они ни ги дадат тие 7 милиони, башка и повреден е типов.

Арно рече Џон Галт ако го земеме Јакинта ќе се загрози местото на младите за влегување во прв состав...:jaj:
Нема да им го загрози местото (на почеток) пошо овие играат англиски фудбал цел свој живот, млади се и перспективни и мислам дека би добивале шанса (освен ако ЈакВинта се покаже добар)

Поентата ми е, би бил добар за крпење дупки (недај Боже поради повреди или суспензии)

Сеа нема да се игра со Хул така?
У пичку матер..чекаме две недели за првенствена утакмица и сеа одложена...

Ај у ПМ!!!

Инаку, на фан клуб барса се убија од радување што јаја туре е најдобар фудбалер во БСК, ама има нешто позначајно од тоа:

Дрогба најдобар во Африка!
Да беее...можеби имаше 2-3 поста напишани за тоа,ама се убија од радување,немора да претеруваш.

И да,најдобар е.:pipi:

Да беее...можеби имаше 2-3 поста напишани за тоа,ама се убија од радување,немора да претеруваш.

И да,најдобар е.:pipi:
Мали ај сиктер од овој фан клуб одамна сереш овде неможам да те поднесам више! :vozbud:

П.С. Браво за Дидие!

Потајно се надевав да ја одложат кога веќе има(ше) шанси за тоа - жалам момци...:toe:
На работа сум утре - не ќе можев да ја гледам....
Вака за мене се угоди :icon_mrgr :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom