Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уругвајскиот ас има има Плав сон
![]()
Напаѓачот на на Палермо Едисон Кавани изјави дека неговиот сон е да игра за Чезли.
22- годишниот Уругваец го гледа како поранешниот партнер Амаури кој се пресели во Јувентус и покажа што знае во Италјанските гиганти.
И Кавани верува дека сличен трансвер во некој голем клуб би му помогнала во својата кариера за да го достигне својот максимум во кариерата исто така.
Кавани изјави: “Јас сакам да играм во Челзи или во Јувентус затоа што се одлични и големи клубови.“
“Палермо за мене ќе биде отскочна даска што ќе ме одведе во некој добар клуб, сакам да играм во некој клуб кој е добар како мојот идол Амаури кој направи добар потег.
“За сега одлично мие во Палермо но во иднина јас би сакал да играм во некој од Европските гиганти и ако би можел да бирам, јас навистина би сакал трансвер во Челзи или во Јувентус кои се навистина добри клубови и гиганти во Европа.“

Па добро би било да дојде Виера,бидејќи Есиен и Микел ќе бидат на Африканскиот куп,и така Виера ми се чини као добра замена за овие двајца.
Па добро би било да дојде Виера,бидејќи Есиен и Микел ќе бидат на Африканскиот куп,и така Виера ми се чини као добра замена за овие двајца.
Абе ај не заебавајте Милан ли ќе се правиме ние, пензионерски дом.
Виера има страшно искуство и квалитет, секоја чест, меѓутоа мислам дека нема шанси да го издржи темпото во ПЛ
А па зошто тогаш го пуштивме Минеиро? И тој беше деструктивец и имаше 32 год...

Гледав и јас, и младата селекција на Кипар е јака колку еден македонски клуб, кој претендира за 4-5 место на табелата. Резервите на Арсенал на пример, се нешто сосема друго, а таму беше една релативно тешко подвижна стена само. Со оглед на бекграундот негов, и за кои пари Кошице (стварно јак клуб) се откажа од него, јасно е дека само ќе крпи дупки. 20-годишник, купен за наредните години да е во прв состав во таков клуб како Челзи, не можи да вреди (нецели) 2 милиони евра. Паралела со Јунајтед, Обертан па и србинот Тошич (кој е преслаб физички за Премиер Лига, а со оглед дека врви 22 години, нема ни да зајача по мое), со Андерсон и Руни на пример.Сега гледав Србија - Кипар под 21 година и овај Немања Матиќ што го зедовте стварно добар играч. Во иднина многу ќе напредува...Одлична контрола на топката, баланс и добар пас има.:helou:
И Белети плус.Матич,Лампард,Деко,Балак,Жирков,Кол,Малуда..
Среден ред одличен и без африканците..што кој кур ни е овој инвалидов од Интер.
Разликата е во помалку децибели на мојо глас, и дрес со е претходниот амблем, и Флај Емирејтс. Гестикулацијата и емоцијата е таа. :icon_mrgrНезнам дали го имате гледано ова видео ама ако не вреди да се погледне,запазете го фанот на Челзи од 51 секунда
![]()
![]()
![]()
Незнам дали го имате гледано ова видео ама ако не вреди да се погледне,запазете го фанот на Челзи од 51 секунда
![]()
![]()
![]()