Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако одлучат дека Чех намерно го направи тоа,нема да игра 3...ако не само 1 утакмица...така мислам...:toe:

Катастрофа, кога го дадоа голот во 47 минута иако малку беше и на среќа си викам добро е се вратија во игра а после се разочарав, и лани за малку ќе изгубевте од Виган 1-0 ви водеа до 83 минута а сега 3-1 ве тепаа, после пеналот не ја гледав играта ама очигледно Виган е тежок противник за вас.

Лани со Сколари ги тепавме 0 - 1 на гости,а дома 2 - 1 одвај со голот на Лампард во 92 минута мислам дека беше...

Каков шамар окркавме... склоп на околности, слабо издание, потцена на противникот, мотивација на 0....ако ако, убаво ова - у прав момент. Нека се свестат малку Глумциве наши и Карло Бос(кој како да имаше претчуство :) ) дека не сме непобедливи...
Ни дојде поразов како расолница после пијана вечер :pos2: :pos2:
од грешки се учи - само да не спремаат нашиве некој докторат мамата :icon_lol:

BDW
Очекувам Комисијата да ја укине за ден 2 казната на Чех - тоа дефинитивно не старт за црвен :toe: my opinion
Просечко - од сеа натаму ќе гасам ТВ коа ќе игра он у тимот :jaj:
Балак - ах старче, тешко нас коа ќе одиш у пензија

После секој викенд премиерлигашки, се состанува дисциплинска комисија и одлучува дали да продолжува казна или да укине црвен картон. До вторник - среда ќе знаете :)
Нема причина за укинување, ќе се одлучува само за должината, по не знам кои критеруми.

Околу Балак, мислам имам спомнато дека е способен да игра најдолго од сите играчи моментално, па до 37 години можеби. Сега би додал, само ако има желба и мотив.

Каков шамар окркавме... склоп на околности, слабо издание, потцена на противникот, мотивација на 0....ако ако, убаво ова - у прав момент. Нека се свестат малку Глумциве наши и Карло Бос(кој како да имаше претчуство :) ) дека не сме непобедливи...
Ни дојде поразов како расолница после пијана вечер :pos2: :pos2:
од грешки се учи - само да не спремаат нашиве некој докторат мамата :icon_lol:

BDW
Очекувам Комисијата да ја укине за ден 2 казната на Чех - тоа дефинитивно не старт за црвен :toe: my opinion
Просечко - од сеа натаму ќе гасам ТВ коа ќе игра он у тимот :jaj:
Балак - ах старче, тешко нас коа ќе одиш у пензија

Исто и кај мене! Не си свесен колку се изнервирав кога видов денес како влезе Калу, а не Жирков или било кој друг.

Овој па Калу па Калу,да ти се намочам у фудбалерот е*ан да ти се намочам.Кај го стави па и овој Анечелоти Калу,у публика ја отера а имаше добра шанса..Да ти е*ам циганот да ти е*ам...А овие педе*чињава од манчестер фан клуб се радуваат,а кога изгубија од Барнли,како пи*кици ќутеа.

се подобрил малку во јазикот КАрло а за утакмицата зборуват ко да сме победиле

Брамбл кога го даде гол,сам беше!Никој не го чуваше...мислам дека Карваљо или Босингва беа до него..и ја мереја висината на скокот...како што рече Бластер погоре.
http://videos.sapo.pt/R5WoDzmO0Mj1MuZ0ERAW

Ај погледни убаво. Не трчаше со него, ама на местото кај што скокна, имаше играч до него.

Сеа сум сигурен..дека со Ливерпул ќе изгубиме.
Хиларио на гол,скијачот..ќе не наполнат.
И ќе напраиме лоша серија,и ќе се ебеме в гз.

Ај да се кладиме јас и ти дека нема да изгубат.
Ливерпул иако денес дадоа сто гола, нема да можат да зуцнат.
Зошто? Со која црна средина ќе им се справи на вашите копачи и нигери, башка и што Балак ќе игра прва? Иако се јаки за мене се просечна екипа со Шкртел мртел во одбраната и секако дека не се доволно концентрирани ко Видич/Рио да го чуваат Дрогба 90 минути под будно око.
Жерард и Бенајун не можат сами, а ако им ги затворат приодите ќе мора Кајт да игра дмц за да води топка поред 3 говеда за да му ја пушти на селанчето Торес. Машерано? Познат е по црвени во дербијата...
За голманите...релативна работа е, може Хиларио ќе збесне за да избере некој меч повеќе дури го нема Чех, ако не ја поништат одлуката во меѓувреме.
Btw Џон Тери не се проаѓа така лесно, за Карваљо не сум сигурен по она денес, ама шит хепенс некад!
Не викам дека се дрва лузерпул ама сепак, реално Челзи и Јунајтед се единствени претенденти за титула по игрите сега за сега (занемари го денешниов меч).
Така да јас типувам на победа на вашите во недела, а за 8ми ноември ќе видиме како ќе се држите против Шампионот...
поздрав :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom