Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде бе нека направи веќе измена у пм, може во 92ра ќе смени нешто

Карло си ја тера италијанската измени у 90мин. ќе прави... (ако воопшто планира да менува..)

Ajде Џо влегува, 85 минута... ццццц

У пичку матер.Игравме подобро,Чех немаше ни една интервенција,заслуживме барем бод,но пак изгубивме.Да ти ебам одбраната скапана,и Лампард идиотот кој ја усра утакмицата..у курац више.Сакаме вака титула,не можеме во континуитет да врземе победи..
Анчелоти праи измена во 85 минута..одма коа го примивме голот втор,требаше да влезе Кол или Калу..
Разочаран сум ептен.Сега Манчестер ќе тепа и ќе бидат пак први..

Крај, лошо, не очекував пораз, цццц, ме изнервираа. Создадовме доволно шанси, но многу лоша реализација. Анчелоти мораше порано да направи измени, да освежи.

Спомнав и пред некоја недела/месец дека главен противник за титулата ви е К.Анчелоти...
Босингва - Ивановиќ +
Малуда - Џо Кол у 82ра минута... цццц немам коментар на измениве.
Незаслужено сте поразени, во 2ро полувреме имаше Челзи 3 100% шанси за гол. Анелка, Деко и + уште една што у моментов не ми текиња :)

Сепак, за мене Челзи е тимот кој ќе освојува трофеи сезонава... мое мислење е тоа

A combination of bad luck, sloppy finishing, and poor defending contributed to a disappointing day
Не знам за Анчелоти, ама јас би им удрил по една снимка од глава на секој играч понеделнички, секако, откако претходно групно ќе ја изгледаат, со полно внимание. По две за Тери, Чех (без разлика на здравствените последици) и Карваљо. Два примени гола од две нафрлувања, постигнати од противничките центархалфој ебаве келешите, ебаве...!!!

Спомнав и пред некоја недела/месец дека главен противник за титулата ви е К.Анчелоти...
Босингва - Ивановиќ +
Малуда - Џо Кол у 82ра минута... цццц немам коментар на измениве.
Незаслужено сте поразени, во 2ро полувреме имаше Челзи 3 100% шанси за гол. Анелка, Деко и + уште една што у моментов не ми текиња :)

Сепак, за мене Челзи е тимот кој ќе освојува трофеи сезонава... мое мислење е тоа
Јебига и ние, не Манчини, Анчелоти ќе сне го земале. :icon_mrgr

Малуда со шут кој имаше само силина и ништо друго, од едноставно перфектна позиција.

Не е крив Тери бе Фантом!
Карваљо,Кол,Босингва и Лампард беа мизерија.
Чех не интервенираше воопшто..тие двата голови со глава ги дадоа,и тоа по грешка на идиотиве што ги кажав погоре.

Не е крив Тери бе Фантом!
Карваљо,Кол,Босингва и Лампард беа мизерија.
Чех не интервенираше воопшто..тие двата голови со глава ги дадоа,и тоа по грешка на идиотиве што ги кажав погоре.
Не бе, Вилкинс е крив, или Клеман. Или можда, ја.
Капитен е за да ги поттурнува, или по мое кажано, за да ги „дупи“ соиграчите за се подобри и подобри перформанси, на сите начини.
Ја би и со шишиња и копачки в глава, ко дедоно ѓаолски на манекенон еднаш шо му направи, ама тоа ја само. Иако тоа е едно фино решение реално гледано. :toe:

Ништо вака.На Анчелоти многу брзо му текнува за измени...:tapp:
Заслуживме нерешено:toe: Сега Манчестер ке тепа и пак ке бидат први...

Аман Даворе...доста плукаш на Лампард...не е Супермен тој секогаш да игра добро и да дава голој...во одбраната што побрзо да се врати Алекс..

и на двете нафрлени топки, Чех како и обично требаше да ги фати, бидејки беа преблизу до голот:toe:

не очекував дека ќе изгубиме ама очекував дека ќе е тежок натпреварот ама то е сега шо можиме да преме.... Игор ја коментираше утакмицата или некој друг беше?

не очекував дека ќе изгубиме ама очекував дека ќе е тежок натпреварот ама то е сега шо можиме да преме.... Игор ја коментираше утакмицата или некој друг беше?
Протпаролон на ФФМ шо е, не (Би)серко.

Тој Зоран Николовски,сељакот од некое поречко село..
Не знае да збори..ЈЕ ЈЕ ЈЕ!Нека му каже некој дека Е се вика а не ЈЕ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom