Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не знам за Анчелоти, ама јас би им удрил по една снимка од глава на секој играч понеделнички, секако, откако претходно групно ќе ја изгледаат, со полно внимание. По две за Тери, Чех (без разлика на здравствените последици) и Карваљо. Два примени гола од две нафрлувања, постигнати од противничките центархалфој ебаве келешите, ебаве...!!!A combination of bad luck, sloppy finishing, and poor defending contributed to a disappointing day
Јебига и ние, не Манчини, Анчелоти ќе сне го земале. :icon_mrgrСпомнав и пред некоја недела/месец дека главен противник за титулата ви е К.Анчелоти...
Босингва - Ивановиќ +
Малуда - Џо Кол у 82ра минута... цццц немам коментар на измениве.
Незаслужено сте поразени, во 2ро полувреме имаше Челзи 3 100% шанси за гол. Анелка, Деко и + уште една што у моментов не ми текиња
Сепак, за мене Челзи е тимот кој ќе освојува трофеи сезонава... мое мислење е тоа
Не бе, Вилкинс е крив, или Клеман. Или можда, ја.Не е крив Тери бе Фантом!
Карваљо,Кол,Босингва и Лампард беа мизерија.
Чех не интервенираше воопшто..тие двата голови со глава ги дадоа,и тоа по грешка на идиотиве што ги кажав погоре.

Сега Манчестер ке тепа и пак ке бидат први...Протпаролон на ФФМ шо е, не (Би)серко.не очекував дека ќе изгубиме ама очекував дека ќе е тежок натпреварот ама то е сега шо можиме да преме.... Игор ја коментираше утакмицата или некој друг беше?