Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Коњ, копито, на културен начин кажано- деструктивец!

абе деструктивци колку што знам во челзи беа и се есиен микел диара макелеле минеиро а за балак првпат слушам од тебе.
балак во челзи ја имасе улогата иста како лампард да ја креира играта а не да сече акции и да зема топки
можеби некогаш играл како деструктивец не викам не тоа е било доколку сме останале без некој од горенаведениве играчи поради повреда или пак од некоја тактичка причина
али негова природна позиција бесе плејмејкер

442Chelsea_home.jpg

Овој дрес за мене е најдобриот во историјата што сме го имале.Имавме шанса со овој дрес и тројна круна да освоиме,ама сите 3 титули ни избегаа.Би сакал од некои од наредните сезони повторно да го вратиме дресов,фантастичен е.
Инаку денес играме од 16 часот со Кристал Палас,очекувам превртен состав,со Есиен нормално и 70% да се од младинците..

Спремни сме за војна,спреми сме за нови победи!!!
:zlo::zlo::zlo:
Carefree,wherever we may be,we are the famous CFC,and we dont give a fuck,whoever you may be,cos we are the famous CFC!!!!

Баш денеска сакам да изгубиме,за да им текне на нашиве да купат уште некој.
Зошто ако играме добро и победиме,Арнесен и остали ќе помислат дека сме топ,и од засилување нема да има ни З!:)

Како и да е,едвај чекам да го видам пак Есиен,ме интересираат и некои млад и играчи за кои сметам дека може да биде нешто од нив,и интересно ќе биде да се види и Бенајун,

Бенајун мислам дека не е 100% фит...така да најверојатно ке го видиме со Ајакс

Исто сакам да го видам и тоа детето МекЕран како се викаше...гледав некои клипови на Јутуб негови,и стварно ме импресионира.

Да Давор...Ќе го победиме Кристал Палас и челните луѓе на Челзи ќе помислат,чим Кристал Палас го тепавме не ни требаат други играчи,можеме секој тим во светот да го победиме.Оф леле,ќе сме го победеле Кристал Палас и ќе свателе дека сме биле топ...
:smeshko:

Ако тепаме 5-0,и официјално трансфер пазарот за Челзи е затворен:)

Манчестер вчера победи 3-1 ама ферги сеуште се мисли дали да купи уште 1 максимум...молев да не дадат 4ти гол, ќе беше крај :pos:

Митко ги растрти,глеам и со пети почна да игра.. хахахахах

Баш денеска сакам да изгубиме,за да им текне на нашиве да купат уште некој.
Зошто ако играме добро и победиме,Арнесен и остали ќе помислат дека сме топ,и од засилување нема да има ни З!:)

Како и да е,едвај чекам да го видам пак Есиен,ме интересираат и некои млад и играчи за кои сметам дека може да биде нешто од нив,и интересно ќе биде да се види и Бенајун,

Торес ке го земеме што сакаш повеќе...:vozbud::vozbud::vozbud:

^

Везњак добар..друго ништо.

И давајте линкови за утакмицата..

Chelsea are expected to line up in the following 4-1-2-1-2 formation.

Petr Cech (capt)
Jeffrey Bruma
Alex
Patrick van Aanholt
Ryan Bertrand
John Mikel Obi
Michael Essien
Nemanja Matic
Josh McEachran
Franco Di Santo
Daniel Sturridge

--- надополнето ---

Чех

в.Анхолт Брума Алекс Бертранд

Микел
ЕСиен------МАтич
МекЕкран
Ди Санто - САтариџ

--- надополнето ---

Subs: Hilario, Ross Turnbull, Ben Gordon, Nathaniel Chalobah, Jack Cork, Conor Clifford, Daniel Philliskirk, Michael Woods, Kaby Djalo, Milan Lalkovic, Scott Sinclair.

не мора да значи дека ако тепаме или пак изгубиме ке се активираме на трансвер пазарот и каков торес бе од тој трансвер нема да се комплетира
и давор како сакаш челзи да изгуби па ти нели си навивач на челзи

Пријателска е бе џони,не се возбудувај...
Иначе си слушнал за иронија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom