Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и со е фркава со робен не свајќам

Абе нели сите идат пред камерата кажуват име презиме и на која позиција играт и иде Робен и од страна се слуша Диего Марадона.:pos2:

Абе нели сите идат пред камерата кажуват име презиме и на која позиција играт и иде Робен и од страна се слуша Диего Марадона.:pos2:
Како можат Марадона да го споредат со the amazing dutchman. :toe:

Видеото е многу старо но запазете на 2.34 како го заебаваат на Робен.

мурињо :pos:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3553869 напиша:
Како можат Марадона да го споредат со the amazing dutchman. :toe:

изгледа не знаеле дека вакво ѕвериште ќе биде :)

сега слуснав убо со било работава зш првиот пат не го слусав:pos2:

Џон Тери, па ме интересира дали ќе го изигра финалето в сабота.
За СП секако ќе биди еден од главните кривци во секој случај за уште еден нивни лош турнир, па можеби и подобро е да биде заменет со Вејн Бриџ во екипата, кога веќе улогите беа различни на друго место...

Стуриџ бил тој кој му задал удар на Тери, шо значи има некој материјал за безобразен шпиц кај пишпироков.
Иванович неизвесен, проблем со коленото.

Ќе има некаде на телевизија ФА куп финале?

Некоја информација за Бане ? Ќе биди фит за финалето ?

We shall not, we shall not be moved,
We shall not, we shall not be moved,
Just like the team, that's gonna win the FA Cup (again!)
We shall not be moved.

:pehar::pehar:
double crown!!!
:helou:

Некоја информација за Бане ? Ќе биди фит за финалето ?

Од Анчелоти денешно е то, дека има проблеми. До сабота, здрави и живи....

За финалево; за мене најдобриот момент, односно сезона досега (а верувам и во клупската историја) е освојувањето на втората титула со Мурињо, а потоа финалето на ЛШ со Аврам безразлика шо е изгубено.
Во сабота Карло Анчелоти можи да ги предводи овие играчи на Челзи до најуспешниот момент во клупската историја, многу подобар од претходно споменатите два - обединување на двете англиски круни.
И колку се уште да ме боли то шо овај тим нема Европска перспектива, за ЛШ појасно да биди, овај тим предводен од дебелиов можи да испиши историја, и целсона поддршка за такво нешто!

3:53....3:54........ :je:

Од Анчелоти денешно е то, дека има проблеми. До сабота, здрави и живи....

За финалево; за мене најдобриот момент, односно сезона досега (а верувам и во клупската историја) е освојувањето на втората титула со Мурињо, а потоа финалето на ЛШ со Аврам безразлика шо е изгубено.
Во сабота Карло Анчелоти можи да ги предводи овие играчи на Челзи до најуспешниот момент во клупската историја, многу подобар од претходно споменатите два - обединување на двете англиски круни.
И колку се уште да ме боли то шо овај тим нема Европска перспектива, за ЛШ појасно да биди, овај тим предводен од дебелиов можи да испиши историја, и целсона поддршка за такво нешто!

3:53....3:54........ :je:

Се наежив..хаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom