Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како што сега игра интер, би требало да ги тепаме без некои потешкотии
одбраната им е премногу ранлива, премногу шутеви дозволуваат кон голот, а тоа дрогбастик фантастик и компанија ќе го искористат и тоа како

средниот ред им е послаб од нашиот, иако се поголеми тепачи

нападот, реално гледано не е ништо подобар од нашата одбрана.

но топката е тркалезна :toe:

Нема официјални состави,веројатно еден саат пред утакмицата ќе ги објават!

Иначе за мене утакмицава со Евертон ќе е потешка одколку таа со Арсенал.
Затоа што,знаеме ние како играме лошо со нив,немаме ич среќа и плус играме на Гудисон Парк,таму карамелите се заебани и тоа многу..
Не се надевам многу многу на победа оваа утакмица,малку сум песимист!
Иако сакам да ме демантираат и да тепаат,али тоа е мое видување.

и јас мислам мн тешка ке е ја имам 2 пишано ама ке видиме ако играме убо ко со арсенал мислам ке ги тепаме а морат и да ги тепаме зш ман утд ке не стигнет и тие имет тешка утакмица ама копилиња се тие и мозет да тепет зато мораме да победиме со евертон

како што сега игра интер, би требало да ги тепаме без некои потешкотии
одбраната им е премногу ранлива, премногу шутеви дозволуваат кон голот, а тоа дрогбастик фантастик и компанија ќе го искористат и тоа како

средниот ред им е послаб од нашиот, иако се поголеми тепачи

нападот, реално гледано не е ништо подобар од нашата одбрана.

но топката е тркалезна :toe:
А забораваш ли дека годинава имаме 15голови примено од прекин (само 5 од игра) и дека со Снајдер и Пандев во тимот токму прекините се едно од посилните оружја на Интер :helou:

Имаме доста добра одбрана, и се надевам Карваљо ќе изигра како против Арсенал. Ама што доколку не е така?
Милито, Ето, Пандев, Балотели... :helou:

Е ова ако го напраат нека идат у курац.
35милиони за десен бек, покрај досегашните 2ца кои одлично си ја вршат/вршеа работата е еднакво на лудило.
Наместо стопер 1 асален да земат, ќе се будалат со Алвес.

Нема официјални состави,веројатно еден саат пред утакмицата ќе ги објават!

Иначе за мене утакмицава со Евертон ќе е потешка одколку таа со Арсенал.
Затоа што,знаеме ние како играме лошо со нив,немаме ич среќа и плус играме на Гудисон Парк,таму карамелите се заебани и тоа многу..
Не се надевам многу многу на победа оваа утакмица,малку сум песимист!
Иако сакам да ме демантираат и да тепаат,али тоа е мое видување.
Евертон играат без Фелаини и Пиенар, со повратникот Артета.
Доколку доминираме во средината, сигурен сум дека ќе победиме, можеби и убедливо :smir:

Тешки гнаси се и имаат ептен среќа.
Потсетите се само на првиот натпревар на Бриџ,како извлекоа бод и се ќе ви стане јасно!

Иначе еве што вели Специјалниот за нас...

http://www.goal.com/en/news/1716/ch...e-the-best-team-in-the-world-inter-coach-jose

:bravo:

Добро е смени репертоар обично се кара со екипите со кои треба да игра пред утакмиците :).

Највеќе голови примаме од прекини.

Го нема Фелаини за Корнери.

Го нема Пиенар за слободни.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Топ 10 нешта што може да се очекуваат од натпреварите меѓу Манчестер и Милан и Челзи и Интер (сатирично)

Интересно му е вклопено, не се сите смешни, но има и некои кои стварно ме насмеаја. :baeh:

Oвие ако не опнат некоја глупост кој ќе лупни почнаа сега во стилот на баба Ванга xD..

Chelsea are expected to line up in the following 4-3-2-1 formation:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
6 Ricardo Carvalho
3 Ashley Cole
8 Frank Lampard
12 John Mikel Obi
18 Yury Zhirkov
39 Nicolas Anelka
15 Florent Malouda
11 Didier Drogba.

Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 43 Jeffrey Bruma, 24 Nemanja Matic, 13 Michael Ballack, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge.

Кај е Алекс, Карваљо не го бидува за „коњаникот“ Саха. Оби шифоњерко, Шмуљо ништо денеска.
Клупава ме бендисват.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom