Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во новата епизода ќе гледате :

-Играчите од фудбалската репрезентација на Англија ќе гласаат за , или против Тери. Можно е не само да му биде одземена капитенската лента туку и да добие отказ!

-Сопругата на Тери веднаш по аферата се преселила во Дубаи со двете деца и мајка си , а мисли и на развод.

http://www.sportdenes.com/201002011...ugata-na-teri-se-iselila-misli-na-razvod.html

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2834605/Time-to-vote-X-for-Terry-or-not.html

И првово и второво ми се многу глупи , а посебно дека едново е од спорт денес. Значи тоа не го земајте здраво за готово.

зошто бе во дубаи? пекол жешко е таму ебаго

hehe abe nisto ne mu mojte na terry zapamtete sekoj zad terry stoj i nemat nikoj igrac da dozvolit da si ojt od anglija samo kapelo mojt da go naprajt to nesto,i dan znajt nekoj za vecerva so koj sostav ke igrame

Како капитен и играч, Тери не може да се испушти, али ако е ваков човек, тогаш немам коментар. Таквите ко него (доколку бил со екс - девојката на Бриџ) едноставно не ги поднесувам, па јебига, деца има, жена има, можел да го смири „другарот“ доле, не? Зашо не верувам да станува збор за вистинска љубов :kesa:

Како играч и капитен, не само јас, веројатно сите што гледаат фудбал, би застанале позади него, ама како личност...

hehe abe nisto ne mu mojte na terry zapamtete sekoj zad terry stoj i nemat nikoj igrac da dozvolit da si ojt od anglija samo kapelo mojt da go naprajt to nesto,i dan znajt nekoj za vecerva so koj sostav ke igrame

Човекот како суштество е обично завидливо зло.
Ќе се најде некој шо ќе сака да ќари од ситуацијава, не се сеќирај :smir:

http://www.goal.com/en/news/9/engla...steven-gerrard-wayne-rooney-dont-want-to-take

Играчишта сите тројца.Свака част.
Руни има шанса да биде капитен на Англија,али одбива..браво за сите тројца.
Гол.ком е најНЕверодостојниот извор според мене, ама ако ова е точно, тогаш Џерард, Руни и Лампард уше еднаш ја покажуваат својата големина.
Тоа ќе влијае на формата на репрезентацијата, ама и ако во вакви кризни моменти бидат џентлмени, нашите најлути ривали, тогаш и од мене имат секоја чест!

Тоа од гол прееска го читав на оригиналниот извор, London Evening Standard. Сепак се е нагаѓања тоа, иако мошне интересно е да се спомене фактот што иако Тевез и Јонг некни носеа маици „Team Bridge“, не видов такви да имаат Герет Бери и Рајт-Филипс на пример, стандардни имиња на списокот на Капело.

И пак ќе ве замолам, без релевантни новини, не коментирајте многу, нема никаква цел.
1. ФА преку официјално соопштение (видете на нивниот сајт) вели дека секаква одлука околу Тери е оставена на Капело и на никој друг.
2. Низ текстот на LES налетав на изјава на Капело. Не знам кај го нашле, дали по телефон или не знам како; но изјавил (барем наводно изјавил) дека знае се, во моментот ништо не можи да кажи, и во четврток се враќал во Лондон.

Толку. До четврток или петок, не гледам причина за „јадење гомна“, или „бурек“, како сакате. :toe:

Цитат од гол.ком (у статија каде шо велат дека Тери треба да ја предаде лентата)

This World Cup will see Diego Maradona - a former cocaine addict - in charge of Argentina with a history of outrageous indiscretions, whilst France qualified by way of a dubious hand ball that went unpunished. :toe:

Јас не верувам дека е виновен, доколку се докаже дека е така, логично би било да ја предаде капитенската лента и да ја напушти репрезентацијата. Ама со тоа губат сите, не само тој туку цела Англија.
Тери, Руни, Лампард, Џерард, Ешли Кол, Рио Фердинанд се круцијални играчи за енглезите и било кој од нив да ја напушти репрезентацијата, таа нема да биде иста. Има млади, има надежни, ама не толку искусни и усовршени како овие.

Такви постапки не треба да бидат направени од човек кој претставува пример за помладите генерации, нивни култ, но што е тука е...

Такви постапки не треба да бидат направени од човек кој претставува пример за помладите генерации, нивни култ, но што е тука е...
Ма самата таква отвореност на нивното општество ги турка тие нивни „култови“ или како и да ги наречиме. Ериксон беше ПРВ селектор на Англија, а да не е Англичанец - тоа се случи пред десетина години. Капело е втор, иако традицијата беше друга (пробаа да ја продолжат со Мекларен....).

Ма самата таква отвореност на нивното општество ги турка тие нивни „култови“ или како и да ги наречиме. Ериксон беше ПРВ селектор на Англија, а да не е Англичанец - тоа се случи пред десетина години. Капело е втор, иако традицијата беше друга (пробаа да ја продолжат со Мекларен....).
Култ во смисол на помладите навивачи и фудбалери почетници.
Факт е дека некој во него (и во било кој друг фудбалер) гледа идол.

На крај краеви, капитенското место на неГордиот Албион не е мала работа :toe:

Добро де одморете го малце Тери гледам се само за него се зборува:wink:
Што и да се одлучи сигурно нема крај на Челзи да биде...

дајте нешто за утакмицава кажете?!?:helou: има некој стрим да даде да ја гледаме или слабо???

Официјални состави се знаат..
И пожелно би било стримови да оставите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom