Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште лампрард да сбикне на дијамантот и јас мислам дека ќе газиме
Има некој инфромација за повредата на Дрогба?

Плус изиграа и со „фаворитите“ за титулата: Арсенал и Ливерпул. Никогаш не губи верба. Кога мислиме дека ќе изиграме лошо, момциве не изненадуваат...
Колку шо знам јас Јунајтед не играл со Ливерпул годинава или се лажам

Поздрав дечки! Одамна не сум пишувал на форумов, ама еве сега пак почнав. Прво- честитки за новата тема и за вчерашната победа против Тотенхем. Досега сум задоволен од почетокот на сезоната и од играта под Анчелоти, иако на неколку натпревари се вадевме во последна минута.

А што мислите, што би било приоритет за оваа сезона? ПЛ, ЛШ или можда некој куп? Јас мислам дека е редно време да освоиме и ЛШ и мислам дека имаме доволно квалитетен тим со тоа што неколку играчи како Балак, Дрогба, Е. Кол се во прилично подобра форма од лани...

Плус изиграа и со „фаворитите“ за титулата: Арсенал и Ливерпул. Никогаш не губи верба. Кога мислиме дека ќе изиграме лошо, момциве не изненадуваат...
Немаат со Ливерпул. А за противниците, ој читни до темата за Премиер, да не се повторувам. :smir:

А што мислите, што би било приоритет за оваа сезона? ПЛ, ЛШ или можда некој куп? Јас мислам дека е редно време да освоиме и ЛШ и мислам дека имаме доволно квалитетен тим со тоа што неколку играчи како Балак, Дрогба, Е. Кол се во прилично подобра форма од лани...
ПЛ и ЛШ се целите, Анчелоти не е будала, свесен е за тоа. Купојте англиски, зависи, ќе има појќе резерви и таму него шо сме навикнале. Бар се надевам...

Помина шо помина досега, сега според мене иди ммалку поспецифичен период. Да тргнам од поверојатното, Џо, Жирков и Фереира се скоро спремни за играње. Тројца играчи кои сериозно претендираат за прв состав, шо би било поголема конкуренција и поголем квалитет на прв поглед, но може да настани и несакана гужва, и досега еден Оби Микел (Есиен), Деко (Малуда) седеа на клупа, а камоли плус еден Џо и еден Жирков. Хачинсон и Иванович + Фереира, шо ако и Алекс е пред опоравување?
Не знам стварно, наредниов период мож да е уште поенергичен, ама можи овие тројца да дојдат како вишок - засилувања кои тешко би се вклопиле.

Друго нешто е Дрогба. Негова потешка повреда е релативно голем хендикеп. Анелка ќе сизгуби со Ливерпул мајка му стара! Паметов ме служи само едно да заклучам, ќе биде интересно, многу интересно. Да се надеваме и успешно. :toe:

Поздрав дечки! Одамна не сум пишувал на форумов, ама еве сега пак почнав. Прво- честитки за новата тема и за вчерашната победа против Тотенхем. Досега сум задоволен од почетокот на сезоната и од играта под Анчелоти, иако на неколку натпревари се вадевме во последна минута.

Welcome back!И пишувај почесто ебаго.Аватар и Потпис од Челзи а на темата те нема.:)

Според мене атакуваме на сите титули,но приотитети се освојување на ПЛ и ЛШ.

Колку шо знам јас Јунајтед не играл со Ливерпул годинава или се лажам

Немаат со Ливерпул. А за противниците, ој читни до темата за Премиер, да не се повторувам. :smir:
Мала грешка, мислев на Сити... Ми простувате?:smir:

Фала Мастер Икс.

Иначе да се надеваме дека повредата на Дидиер не е сериозна како онаа од лани...
Анчелоти вели дека можело и без него ама се виде колку е тоа така со Порто. Анелка не може сам (самиот изјави дека без Дрогба не иде), а овие другиве не се на тоа ниво. Ни претстојат некои клучни натпревари како оној со Ливерпул на 4ти октомври. Па да видиме што ќе испадне...

Што ме натера да одам во темата за ПЛ, уште повеќе да се нервирам, немам време за тоа :) Точно, Манчестер ги зема тие поени, да ги змеше Ливерпул, тие ќе станеа шампиони. Арно ама, заглавуваме баш со тие послаби екипи. Мора да се најде некој ек. Уште Дрогба ако е сериозно повреден...

Зошто никаде немат за повредата на Дрогба.......

Зошто никаде немат за повредата на Дрогба.......

Уште нема никаква дијагноза од страна на медицинскиот тим на Челзи, повеќе ќе се знае овие денови, барем така изјави Анчелоти.

каков гол постигнал дрогба
ги извоза и кудичини и тој другиот сом од одбраната на тотнем

се прашувам, од кога лампард, тери и дрогба ќе се пензионираат, кое ќе биде водечко трио во челзи?

Мала грешка, мислев на Сити... Ми простувате?:smir:
Нема грешка, само „фаворитството“ на Сити треба доправа да се види, ако психолошки се вратат брзо, маме нивно, се делка и дудукон од тренер нивни значи. :toe:

Што ме натера да одам во темата за ПЛ, уште повеќе да се нервирам, немам време за тоа :) Точно, Манчестер ги зема тие поени, да ги змеше Ливерпул, тие ќе станеа шампиони. Арно ама, заглавуваме баш со тие послаби екипи. Мора да се најде некој ек. Уште Дрогба ако е сериозно повреден...
Оти бе да се нервираш, па така е. Теоретски кажано, со 6 порази од Арсенал, Јунајтед, Ливерпул, пак се станува првак.
Заглавувавме, то е точно, ама најдобра илустрација е Сандерленд на гости. Заглавивме првото полувреме. Во второто, Кол оди класично лево крило, Тери покрива цела лева страна во одбрана, притисок и - пресврт. Такви трансформации се разлика од лани.

Нема грешка, само „фаворитството“ на Сити треба доправа да се види, ако психолошки се вратат брзо, маме нивно, се делка и дудукон од тренер нивни значи. :toe:

Оти бе да се нервираш, па така е. Теоретски кажано, со 6 порази од Арсенал, Јунајтед, Ливерпул, пак се станува првак.
Заглавувавме, то е точно, ама најдобра илустрација е Сандерленд на гости. Заглавивме првото полувреме. Во второто, Кол оди класично лево крило, Тери покрива цела лева страна во одбрана, притисок и - пресврт. Такви трансформации се разлика од лани.
Главното прашање е: Дали Тери ќе успее да ја покрие цела лева страна, а да внимава и централно. Тогаш веќе треба да се игра со тројца „централни“ стопери....

каков гол постигнал дрогба
ги извоза и кудичини и тој другиот сом од одбраната на тотнем

се прашувам, од кога лампард, тери и дрогба ќе се пензионираат, кое ќе биде водечко трио во челзи?
Типувам на Мансиен, Оби Микел и Стариџ. Ако збориме за едно 4-5 години од сега.

Анчелоти на прашање за останатите претенденти за титула, вели: Не сум заинтересиран за нивното губење на бодови. Не знам кои се нашите конкуренти за титулата. :icon_mrgr

Хахаха, како ме насмеа ова, ќе има бисери од Анчелоти оваа година. :vozbud:

Главното прашање е: Дали Тери ќе успее да ја покрие цела лева страна, а да внимава и централно. Тогаш веќе треба да се игра со тројца „централни“ стопери....

Тоа би изгледало отприлика вака

------------------Дрогба-------Анелка--------------

----------Лампард------------------Балак-----------

---Ешли-----------------Есиен-----------------Босингва

----------Карваљо-------Тери--------Ивановиќ---------

--------------------------Чех---------------------------

Доста уверливо на хартија, ама у пракса којзнае :raz:
а и у ваква евентуална формација би немало место за Жирков, Џо, Оби Деко, Малуда - сепак премногу добри фудбалери за да би седеле на клупа или би се ротирале со дотичниве :toe:
Иначе мене формацијава 3-3-2-2(по потреба и 3-1-2-2-2 ) ептен ми се свиѓа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom