Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мансиен е регистриран играч на Челзи со актуелен 4-годишен договор, кој моментално е позајмен на една сезона во Вулверхемптон. За в зимо не знам, ама в лето де враќа па шо и да е, особено со 17 + 8 home-grown правилото за Англијам кое важи од следната сезона.
Знам дека е регистриран како наш играч, арно ама овие викаат дека не смее да се врати. Смее само Ди Санто. Па сега што ги знам. Сакаат да не уништат со 15 годишни деца да играме ради правилото...

ЕДИТ: Уствари имало клаузула поради итност да се врати, па може уште зимово да си го земеме назад...

Чао Кенион..што да речам не знам.
Нека види Анчелоти Стариџ што праи,и нека размисли да повеќе минутажа.
Овој Матич..очекувам од него ептен..особено во зимскиот период кога ќе ги нема Малуда,Есиен,Калу и Микел.20 години има,млад е,мислам дека добро засилување ќе биде.

Сега не знам дали е брз...но би требало млад е...аи имаше и едно клипче ,па добар ми се виде...:toe:

Ја крај краева Стариџ би го стаил во тандем со Дрогба да игра..пред Анелка и пред Калу,ама не се прашувам јас.

Калу секогаш кога игра стартер дрво е...поубо како резерва да влези...:toe:а Стариџ да беше стартер...( за Порто зборам ).

Калу секогаш кога игра стартер дрво е...поубо како резерва да влези...:toe:а Стариџ да беше стартер...( за Порто зборам ).

Се согласувам со тебе. Анчелоти треба повеќе да го става Стариџ. Се надевам дека против тотенхем ке добие шанса

По 90 минути за Џо и Фереира, 45 минути за Немања Матич, како повратници од повреди, во дуелот на реервите со Ипсвич. 5-1 за Челзи, Стуриџ хет-трик (секоја предност пред Калу), Борини и Брума (слободен удар) стрелци.

Ова веќе ми се допаѓа, а Карло би требало добро да размисли дали да го пушта Калу пред Стариџ.

П.С. Кога е следниот натпревар во ЛШ?

Со Тотенхем секогаш малери сме биле...но се надевам на победа и зацврстување на челната позиција.

Ве разбирам како ви беше коа се убедувавте со Барса за судијата :pos2::pos2:

Е не се нормални значи ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom