Фан Клуб: Цементарница 55

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е воџата на Фабрик Бојс ???

Абе тебе и Работнички и ФФМ ти се криви.
Бегај бе ајде....

Абе тебе и Работнички и ФФМ ти се криви.
Бегај бе ајде....

Хаха, пак си се најдовте со fcu.
Од дамна не сте си размениле некој убав збор:pos2:

Иначе за испаѓањето на Цементарница најкрив е Работнички затоа што му пушти на Башкими
:vozbud:

Иначе за испаѓањето на Цементарница најкрив е Работнички затоа што му пушти на Башкими
:tapp::tapp:
А што е со другите 8 бодови?
Каде ги изгуби Цементара тие?

Ау да .Тие се од ФФМ:tapp::tapp:

чекај малце, вас целата сезона ви зависела од еден натпревар, оној помѓу Башкими и Работнички. а другите 32 натпревари што сте праеле, зашто не сте си го обезбедиле опстанокот на време. и мене колку што ми текнува, ако грешам нека ме исправи Романтичар, доколку победеше Работнички во Куманово ќе си ја обезбедеше и теоретски титулата, па најверојатно сакаа тоа да се случи на домашен терен.

чекај малце, вас целата сезона ви зависела од еден натпревар, оној помѓу Башкими и Работнички. а другите 32 натпревари што сте праеле, зашто не сте си го обезбедиле опстанокот на време. и мене колку што ми текнува, ако грешам нека ме исправи Романтичар, доколку победеше Работнички во Куманово ќе си ја обезбедеше и теоретски титулата, па најверојатно сакаа тоа да се случи на домашен терен.
Да така е ако победеше Работнички во Куманово ке беше теоретски шампион,но Цементарците знаат само да плачат се некој им е крив,и плус реално беа најслаби во лигата и сосема заслужено ке си играат во втората лига

Епа извинете романтичари што Цементара нема пари како вас да се расфрла на сите страни, и уште нешто дали Работнички имаат некој талент, не не сите им се купувани. Па и најслабиот тим у лига да го земат богаташи ќе биде прв.

Epa romanticari nema veke cestene ama vie nemate gajle kako sto ste verni od naredna sezona site za vardar

Ti odgovori na moeto prasane , a ja podocna na tvoeto.

abe cementarnica planira da igra nekoja prijatelska ili jok? so pripremi do kaj se?

Cementara pocna so treninzi od 1vi juli a izigraa i edna prijatelska so skopje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom