Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Следната со Вардар Декамел, тука 3 бода големи како планина.

Вардар Декамел денеска изгуби од Локомотива 10-0, така да лесно ќе биде, и со малце среќа ќе избиеме на првото место.

Еве и некоја фотка од денешниот натпревар .... Ајдуци беа во мал број поради одредени причини, но сепак подршката беше тука за фудбалерите ...

cxdsahx9.jpg

cxzya1.jpg

asddsafj6.jpg

img5698kg0.jpg

Следната со Вардар Декамел, тука 3 бода големи како планина.

Вардар Декамел денеска изгуби од Локомотива 10-0, така да лесно ќе биде, и со малце среќа ќе избиеме на првото место.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Следната ја играме со Вардар Декамел во Неготино во вторник.Вардар е во страшна,невидена криза и 3 натпревари по ред губи со над 5 разлика.
0-6 6-0 и денеска 10-0. Мора да се искористи тоа и да земеме 3 бода,а веке в сабота гостува Шкeндија.
на табелата сме 4 со 22 бодови исто како и 3 .. 1 и 2 имаат по 23 .. а тие под нас имаат по 21 и 20 бода.Густо ееееееееее:)

Следната ја играме со Вардар Декамел во Неготино во вторник.Вардар е во страшна,невидена криза и 3 натпревари по ред губи со над 5 разлика.
0-6 6-0 и денеска 10-0. Мора да се искористи тоа и да земеме 3 бода,а веке в сабота гостува Шкeндија.
на табелата сме 4 со 22 бодови исто како и 3 .. 1 и 2 имаат по 23 .. а тие под нас имаат по 21 и 20 бода.Густо ееееееееее:)
Brat Teteks e prv so 24 boda, samo neznam zas na stranava od FFM ne im sa pisani

Сигурно е некоја финансиска криза,мораме тоа да го искористиме.:vozbud:

ке ти тепаме бе

Денеска
Кадети Беласица-Прилеп 1-2
Младинци Беласица-Прилеп 4-1.

Играјте конечен резултат Вардар-Беласица 1-3:helou::helou: Мале ако го погодаам:vozbud::vozbud::vozbud:

Еве и некоја фотка од денешниот натпревар .... Ајдуци беа во мал број поради одредени причини, но сепак подршката беше тука за фудбалерите ...

cxdsahx9.jpg

cxzya1.jpg

asddsafj6.jpg

img5698kg0.jpg
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
haha imame poveke transparenti od curva nord :):)
ne deka se nesto,ali sepak se so pari od svoj dzep,inaku zaa so skendija ke podgotvime drugi transovi i paroli...sega samo da go pobedime vardar D...
pozdrav AREA BLUE

Вардар е во страшна криза утре 6-7 гола секак ке примат. Играат со кадете и младиници,немаат скршен денар како што знам и страшна криза преовладува. Некни ка играле тај голмано примал 8 и се налутил излезел на сред утакмица хаха и продолжиле тии со 10 играчи.:vozbud:
Треба да се спремат добро за во сабота со Шкендија.Тешка утакмица ке биде.

Богами и виц се, јас типувам резултат 0-6 а можно е и повеќе.

Вардар Декамел-Беласица 1-5.
Стрелци :Лиманов 2,Стојановски,Георгиев и Шишков.

Губиле Беласица 1-0,ама после даделе 5 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom