Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Breeee...ne mi se veruva,go pobedivme teteks,za dve kola gi pobedivme teteks i sloga,dvete najjaki ekipi kandidati za prva liga,prethodno remiziravme so Bregalnica....hmm....mirisaa na prva liga:P...neka prodolzat samo taka....inakuuu uste kolku mecevi sme kaznetii?....

уште 3 меча сме казнети.
Одлежааме 3 до саа .. со Брегалница,Новаци и денешнио со Тетекс.

Дома т.е на нашиот стадион ке почнеме да играме дури на 14 коло на 15.11.2008 со Шкендија. Уште 2 месеца скоро

Добро е, работите почнуваат да си доаѓаат на свое. Има уште многу од првенството, за пред време да се каже дека одиме во прва лига.

cestito pobeda, sosem zasluzeno. ja bev gledav u delcevo (kako i 60 vojvodi). ne znam kolku imate informacii za natprevarot ama vo 1 poluvreme golot vi visese vo vozduh. 2 min precka za teteks i uste mnogu sansi. mozea u 1 poluvreme da dadat minimum 3-4 gola, a vtoro poluvre ista slika samo na sporotivnata, vasata, strana. imavte poveke sreka, poveke ve sakase topkata i se na se zasluzeno pobedivte.

Тоа е фудбалот друже.Ако не дадеш ке ти дадат.Нашите не искористиле и пенал ама то је то.Победивме

Тоа е фудбалот друже.Ако не дадеш ке ти дадат.Нашите не искористиле и пенал ама то је то.Победивме
i ja toa vikam, teteks od 2m pogodi precka, sto e mnogu potesko otkolku da go pogodis golot i zatoa zasluzeno pobedivte, a nie zasluzeno izgubivmo. samo steta sto ne bevte i vie dojdeni da navivate

наредната со кожув ке ги апнеме ..

Следен противник на Беласица во Купот е екипата на Силекс,која ни е должник бидејки не победи во баражот за 1 лига.. (мала шала).:smir::smir:

Првите средби се играат на 22.10 со поч. во 14ч.
Реванш дуелите се на 29.10-во 13ч.

dek ke igraame znaa li nekoj tuka ili u delcevo?
Сигурно у делчево,забраната за играње на нашио стадион важе и за куп и за првенствени натпревари а до тогај казната уште ке ни трае :)

Сигурно у делчево,забраната за играње на нашио стадион важе и за куп и за првенствени натпревари а до тогај казната уште ке ни трае :)

Aj belki ke ima prevoz za taa utakmica mora da ima , oti veke 3 ta utakmica sakame da odame se mu se javuvame na kemo ama nesto naudrani se praat i on i cela uprava , i zatava sega nesto ne sme u dobri odnosi ama ke dojde den ka ke saka on da ne nose ka ke treba najnogo podrska ama togajska izgleda nii nema da sakame da dojdame , inace da ni obezbeduvaa prevoz na sekoja uitakmica belasica ke imase podrska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom